Картера з Backstreet Boys звинуватили в зґвалтуванні - він відповів

22 листопада 2017, 13:05

Співака Ніка Картера, одного з учасників бойзбенду Backstreet Boys звинувачують у сексуальному насильстві. Зі слів колишньої співачки на ім'я Мелісса Шуман, вона стала його жертвою в 2002-му році.

Про це 33-річна жінка написала в своєму блозі, пише Contact Music.

Зі слів Шуман, Картер запросив її "позависати" в нього вдома, де накинувся з поцілунками та навіть зробив їй кунілінгус – без її згоди.

"Я тобі зробив, і правильно буде, щоби й ти мені зробила", - буцімто заявив їй Нік.


Ніка Картера звинувачують у сексуальному насильстві

"Він був дужчий і набагато більший за мене, я не мала жодної змоги відчинити двері чи отримати допомогу… Я сказала йому, що я незаймана і не хочу займатися сексом. Сказала, що бережу себе для майбутнього чоловіка. Говорила це знову й знову", - поділилася Мелісса.

Як розказала жінка, це не допомогло, і після вимушеної близькості з Картером вона заснула, бо хотіла повірити в те, що все, що сталося, було лише жахіттям.

"Я була розбита. Втомлена. Травмована. Я розповіла моєму психотерапевту. Розповіла моїй сім'ї. Розповіла друзям. Є більш ніж достатньо людей, котрі можуть підтвердити, що я говорила про те, що зі мною сталося. Просто я ніколи не мала трибуни, щоби публічно про це заявити", - пояснила Шуман, чому чекала стільки років.

37-річний Картер уже прокоментував заяву колишньої подруги. Артист заявив, що "шокований та засмучений" цими звинуваченнями, пише TMZ.

"Поки ми були разом, Мелісса жодного разу не давала мені зрозуміти, що щось із того, що ми робили, було не за згодою", - запевнив він.

"Зараз, майже 20 років по тому, я вперше чую такі звинувачення. Навмисне завдавати комусь дискомфорту чи болю - це суперечить моїй натурі та всьому, чим я дорожу", - додав Нік.

Як відомо, саме в той період, про який розказує Мелісса, співак пиячив, вживав наркотики та рецептурні ліки. Нині ж він - зразковий чоловік і люблячий татко.

Фото з Instagram Картера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів