Зірка "Сватів" про заборону в'їзду до України: Все затихне – їздитимемо, як і їздили

23 листопада 2017, 11:16

СБУ заборонила російському акторові Федору Добронравову, відомому за серіалом "Свати", в'їжджати на територію України впродовж трьох років.

Про це на своїй сторінці в Facebook оголосила речниця відомства Олена Гітлянська.

"Співробітники спецслужби задокументували, що росіянин неодноразово дозволяв собі антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією. Правоохоронці також зафіксували численні відвідування Добронравовим тимчасово анексованого півострова з порушенням порядку, встановленого Законом України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України", - пояснила вона.

Зірка "Сватів" 3 роки не зможе відвідувати Україну

Добронравов уже встиг прокоментувати заборону, пише "Газета.ру" iз посиланням на RT.


"Я про це не знаю, не відвідував Крим. Це знову фейки якісь, пускають же. Я вже пять років туди (до України) не їжджу. Все затихне – їздитимемо, як і їздили. Я в це свято вірю і молюся", - заявив актор.

Нагадаємо, свого часу ім'я Добронравова опинилося в списку нечисленних російських культурних діячів, котрі буцімто не підтримали політику Володимира Путіна по відношенню до України та анексію Криму.

Одначе у інтерв'ю 2014-го року, котре можна побачити на YouTube, Федір це спростував і підкреслив, що "ніяким боком не може бути зарахований до цього списку".

"Я люблю свою країну і, навпаки, вважаю, що Крим повинен був повернутися, як він і повернувся в лоно своєї… в Росію", - сказав він, додавши, що артисти мають бути поза політикою і старатися "нівелювати" конфлікти між державами.

Нагадаємо, днями в Одесі активісти-радикали зірвали виступ російського актора Костянтина Райкіна, котрий свого часу "всією натурою" радів анексії півострова Росією.

Як відомо, раніше СБУ заборонила в'їзд до України – із аналогічних причин, що й Добронравову - таким російським артистам, як Надія Бабкіна, Леонід Ярмольник, Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Ірина Алфьорова, Олексій Панін, Леонід Ярмольник.

Також поїздки до окупованого Криму коштували можливості відвідувати Україну Лоліті Мілявській, реперові Максу Коржу, Наташі Корольовій, Міті Фоміну, гуртам "Иванушки International", а ще колегам Добронравова за "Сватами" - Людмилі Артем'євій та Миколі Добриніну.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів