Лоуренс розказала про проблеми в стосунках із Аронофскі

29 листопада 2017, 12:30

Стала відома ймовірна причина, чому актриса Дженніфер Лоуренс та режисер Даррен Аронофскі розірвали свої стосунки.

У інтерв'ю, що передувало розставанню пари, Джен зізналася, що робота шкодить їхньому особистому життю. Ішлося про фільм Аронофскі "Мати!", який неоднозначно був прийнятий публікою та критиками.

Лоуренс говорила про це з Variety, пише The Daily Mail.

"Ми були разом у турі. Я повертаюся до готелю, і останнє, про що мені кортить говорити чи думати, це фільм. Він повертається з туру, і це все, про що він хоче говорити. Я розумію, це – його дитя. Він написав його, він зачав його, він зрежисерував його. А на мені подвійне навантаження, старатися бути партнером який підтримує", але й водночас: "Можна мені, будь ласка, заради Господа, не думати про "Мати!" бодай секунду?", - поділилася актриса.


Зі слів Дженніфер, Даррен брався читати рецензії на картину, вона ж принципово перестала це робити, бо вважає це "нездоровим".

Фільм "Мати!" зіпсував стосунки Лоуренс і Аронофскі?

"Не хочу, щоби в інтерв'ю це звучало так, ніби я якось захищаю нашу роботу. Те, що ми зробили, прекрасне. Люди, які її ненавидять, справді її ненавидять. Але вона не потребує того, щоби її захищали. А якщо я читаю негативний відгук, я просто відчуваю, що захищаюся", - пояснила Лоуренс.

Як зізналася зірка, прочитавши сценарій фільму Аронофскі вперше, вона жбурнула його на підлогу, бо "не хотіла, щоби він таке навіть було в її домі". Проте Лоуренс усвідомлює, що ця картина була єдиним способом її тепер уже екс-бойфренда сказати те, що він мав сказати.

Іще Дженніфер укотре наголосила, що їй не подобається нав'язлива увага до неї фанів у час поза її роботою.

"Коли я заходжу в громадське місце, я стаю неймовірною грубіянкою. Перетворююся на велику засранку. Це єдиний спосіб себе захистити", - пояснила вона.

Нагадаємо, ЗМІ дізналися, що Лоуренс та Аронофскі розійшлися по-дружньому ще в жовтні. Вони були парою десь рік.

Фото з Facebook Лоуренс


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів