69-річна мама Ілона Маска в Києві розкрила секрет здоров'я та краси

29 листопада 2017, 17:43

Всесвітньо відома модель Мей Маск, 69-річна мама винахідника-мільярдера Ілона Маска прибула до Києва, щоби виступити на бізнес-конференції. 30-го листопада вона повідає про те, як дотримуватися балансу між успішною кар'єрою та особистим життям.

А ставши гостею "Сніданку з 1+1", жінка розповіла, як їй вдається підтримувати прекрасну фізичну форму.

"Я займаюся спортом, багато гуляю і намагаюся висипатися, адже здоровий сон позитивно впливає на зовнішність. Що стосується харчування, я дуже ретельно стежу за своїм раціоном, оскільки можу швидко набирати вагу. Тому невеликими порціями їм багато овочів, фруктів, каш, горішків, в моєму раціоні завжди є суп з квасолі і цільнозерновий хліб", - поділилася Мей.

69-річна мама Ілона Маска приїхала до Києва

"Мені здається, моя сім'я вважає, що я взагалі не відпочиваю. Але з сім'єю ми теж проводимо багато часу. У мене десять онуків", - зазначила пані Маск.


Пані Маск, дієтолог за фахом, дала поради щодо здорового способу життя

"Із дітьми моєї доньки Тоски я бачуся 2-3 рази на тиждень, вони часто залишаються у мене, коли дочка (голлівудський режисер і продюсер) знімає новий фільм. З онуками синів - Ілона і Кімбела - зазвичай зустрічаємося у неділю. Всією сім'єю ми обов'язково збираємося на День подяки і проводимо разом кілька днів, часто ходимо в походи", - розповіла модель.

У Мей Маск троє дітей (на фото Ілон, Тоска і Кімбел) та десятеро онуків

Як відомо, в Ілона Маска п'ятеро дітей, і всі - хлопці.

Фото з Instagram "Сніданку з 1+1", з Twitter Мей Маск

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів