"Анджеліна Зомбі": фанатка Джолі лякає людей своїми перетвореннями. ФОТО. ВІДЕО

30 листопада 2017, 16:45

Зірка Instagram на ім‘я Сахар Табар експериментує зі своєю зовнішністю, надихаючись своїм кумиром – голлівудською актрисою Анджеліною Джолі.

Мета 22-річної дівчини з Ірану – стати копією кінозірки, але на думку багатьох підписників Сахар, вона радше стає схожою на зомбі з жахастика.

СахарТабар старається стати схожою на Джолі

Як повідомляє The Daily Mail із посиланням на Sud Info, Табар спеціально схудла на 40 кіло та вже перенесла десятки пластичних операцій.

Або за зомбі
Хай там як, але у дівчини кількасот тисяч підписників у Instagram

Але є й версія, що дівчина просто епатує широкий загал, дурячи людей за допомогою мейкапу та спеціальних накладок на обличчя. Адже є в її блозі відео, де її риси виглядають цілком звичайними. Звісно, вона могла його зняти й до початку перетворень.


Як відомо, на жаль, є справжні люди, які лягають під ніж заради того, щоби стати двійником свого кумира. Так британець на ім'я Джордан Джеймс Парк зробив собі понад півсотні пластичних операцій, щоби бути схожим на Кім Кардашян.

Бу!

А от американській продавчині Кері Льюїс пощастило: вона від природи є дуже схожою на Емму Уотсон, і це зробило її популярним фотоблогером.

Фото і відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів