Памела Андерсон пояснила, як не стати жертвою харасменту

1 грудня 2017, 16:08

Американська акторка Памела Андерсон вважає, що жінці в Голлівуді, щоби не стати жертвою харасменту, варто просто не нехтувати правилами безпеки.

От сама Пем, наприклад, навчилася не потрапляти в ситуації, де чоловік може повестися щодо неї негідно.

Про це це вона розказала Today, пише Contact Music.

"Усім було відомо, що з певними продюсерами чи певними людьми в Голлівуді треба уникати лишатися наодинці. Ти розумієш, що буде, якщо ти підеш (із кимось із них) сама до готелю. Я навчилася ніколи більше не потрапляти в такі ситуації, а коли я приїхала до Голлівуду, то, звісно, в мене було чимало пропозицій приватних прослуховувань і всякого цілковитого безглуздя", - поділилася Андерсон.


"Не ходи до готельного номеру сама, якщо хтось відчиняє тобі двері у халаті – іди звідти, розумієте?.. Але я знаю, що Голлівуд – дуже спокусливе місце, і людям кортить стати відомими, і часом ти думаєш, що будеш у безпеці… з іншою дорослою людиною в кімнаті. Я не знаю, звідки береться ця обережність, але якось я всього цього уникла", - підсумувала 50-річна Памела.

Андерсон каже, що завдяки своїй обережності ніколи не була жертвою харасменту

Утім, один конфлікт зі скандальним продюсером Вайнштейном у Андерсон таки був, зазначає видання. Нещодавно зірка розказала про те, як кінобос розізлився, коли вона відмовилася зніматися з собакою.

Зі слів Памели, це було на зйомках комедії "Супергеройське кіно". За задумом Вайнштейна, одна зі сцен Андерсон була з живим собакою. Актриса ж, котра є активісткою РЕТА, категорично заявила, що з тваринами не працюватиме.

"Я сказала: "Ні. Поставте хрестика на підлозі. Я звертатимусь до невидимого собаки. Чому ми маємо це робити зі справжнім собакою?" А він був такий грубий. Відізвав мене вбік і заволав: "Ти – Памела Андерсон, тобі пощастило, що я взагалі взяв тебе в цей довбаний фільм. Ти більше ніколи не працюватимеш у цій довбаній індустрії, ти, суча дочко", - пригадала білячка.

Як зізналася Памела, ніхто раніше не говорив так із нею. Тим не менш, Вайнштейнові не вдалося домогтися свого, і сцену зняли без собаки.

Нагадаємо, дизайнерка Донна Каран нещодавно збурила мережу заявою, що жінки часом самі "напрошуються" на сексуальні домагання, вдягаючись надто відверто.

А Ірина Білик вважає, що жінка повинна мати хитрість і володіти тактикою "динамо", щоби виходити з подібних слизьких ситуацій.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів