Ювелірний дім SOVA подарував кольє мамі Ілона Маска

5 грудня 2017, 15:55

В Києві пройшла бізнес-конференція хедлайнером якої стала Мей Маск. Мей - не просто мама найзнаменитішого в світі підприємця Ілона Маска, але і впливова бізнесвумен, топ-модель і популярний дієтолог. Цій жінці все по плечу - в свої 69 років вона підписує контракти з світовими брендами, знімається для обкладинок топових видань, виступає на мотиваційних лекціях і дійсно може багато чому навчити.

Ювелірному бренду SOVA випала честь зробити подарунок для Мей Маск. З такої нагоди провідні ювеліри будинку розробили унікальне кольє, аналогів якому не було і не буде.

Прикраса зображує Марс - планету, яку в найближчому майбутньому планує колонізувати син Мей, Ілон. Виріб виконаний з червоного золота, оскільки Марс називають червоною планетою. На ньому гравірування рельєфу Марса в чорному родажу. По всій довжині кольє - плеяда зірок з перлин білого кольору.


"Для нас велика честь робити ексклюзивні вироби, особливо для таких легендарних персон, як Мей. Раді, що нам випала можливість створити таку унікальну прикрасу", - Анна Коваль, маркетинг-директор бренду SOVA.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів