Зельвегер і Терон закидають надання секс-послуг Вайнштейну

8 грудня 2017, 14:45

Американська акторка Рене Зельвегер була однією з небагатьох зірок, хто працював зі скандальним продюсером Гарві Вайнштейном, але публічно не висловився щодо звинувачень його в домаганнях.

Так було донедавна, нині ж Рене подати голос, щоби захистити свою репутацію. Адже їй та її колезі Шарліз Терон закидають інтимні стосунки з Вайнштейном, на які вони буцімто пішли заради кар’єри.

Про це пише The Daily Mail.

Прізвища актрис спливли в судовому позові, поданому проти Вайнштейна їхньою колегою Меліссою Сейджміллер. Вона стверджує, що в 2000-му році продюсер намагався схилити її до сексу.


Зі слів позивачки, Гарві аргументував їй це тим, що "Рене Зельвегер, Шарліз Терон та інші акторки надавали (йому) секс-послуги".

"Якщо Гарві таке сказав, то він – повне лайно", - передала Зельвегер через свого речника у відповідь на запитання US Magazine.

Як відомо, одним із найвідоміших фільмів Рене Зельвегер став "Щоденник Бріджит Джонс", продюсером якого був Вайнштейн, так само, як "Чикаго" і "Холодна гора".

Нагадаємо, у жовтні Шарліз Терон заявила, що скандал із Вайнштейном її не здивував, оскільки таке поводження з жінками в Голлівуді дуже поширене. Проте актриса запевнила, що сама вона подібних неприємних інцидентів із цим продюсером не мала.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів