Скандальний продюсер Вайнштейн: Я розчавлений

12 жовтня 2017, 14:12

Голлівудський продюсер Гарві Вайнштейн, кількість звинувачень у харасменті проти якого з кожнем днем зростає, неначе лавина, зізнався, що він почувається знищеним.

Він уже утратив роботу та репутацію, але найтяжчим ударом для Гарві стала втрата сім'ї.

Про це він заявив New York Post.

"Я повністю розчавлений. Я втратив мою дружину і дітей, яких люблю понад усе", - сказав Вайнштейн, від котрого пішла дружина Джорджина Чепмен.


Упродовж десятиліть Вайнштейн, користуючись становищем, домагався жінок, і Гвінет Пелтроу - одна з його жертв

"Я повністю підтримую її рішення. Я не стояв на Джорджининому шляху, коли ми обговорювали розлучення, я наполіг, щоби вона вчинила так, як було в неї на серці", - додав він.

Зі слів Вайнштейна, так буде краще для їхніх із Чепмен дітей, а ще для її бренду Marchesa й працівників, котрі можуть постраждати від скандалу.

"Я не хочу, щоби мої діти постраждали більше, ніж уже постраждали. Я щиро кохаю Джорджину і сподіваюся, що одного дня ми зможемо помиритися, хоча зараз я не уявляю, чи це взагалі можливо", - сказав продюсер.

До слова, видання The Daily Mail дізналося, в якому реабілітаційному закладі Гарві лікуватимуть від секс-залежності. Це заклад The Meadows у Аризоні, де місячна програма коштує 40 тисяч доларів.

Тим часом ще одна зірка заявила про домагання з боку Вайнштейна – це Кара Делевінь. Як написала зірка в своєму Instagram, під час прослуховування на роль продюсер намагався змусити її цілуватися з іншою жінкою, а потім сам спробував її поцілувати. І хоча Карі вдалося зупинити його, в неї лишилося гірке відчуття, що роль вона отримала завдяки тому інцидентові.

"Відтоді я почувалася жахливо через те, що таки знялася в тому фільмі. Почувалася, ніби я не заслужила тої ролі. Я так вагалася, чи розказувати про це… Я не хотіла завдати болю його родині. Я почувалася винною, ніби це я зробила щось погане", - пояснила своє тривале мовчання Делевінь.

Тема зовсім не смішна, але в мережі на хтивого продюсера вже є фотожаби

Нагадаємо, вчинки Гарві Вайнштейна публічно засудили вже багато відомих акторів, зокрема ті, хто багато років із ним працював.

Про те, що сексуальному харасменту та насильству не може бути жодного виправдання, написав у Facebook і Леонардо ДіКапріо.

"Я аплодую силі та відвазі жінок, котрі заговорили про це і зробили так, щоби їхні голоси почули", - сказав він.

"Хоча в мене особисто не було подібного досвіду з Гарві Вайнштейном, я, на жаль, не можу сказати, що здивована. Ця культура існувала завжди, не лише в Голлівуді, а й по всьому світі. І багатьом впливовим чоловікам це надто довго сходило з рук", - констатувала Шарліз Терон, закликавши жінок підтримувати одна одну в боротьбі за зміни.

Нагадаємо, одна з жертв Вайнштейна, Роуз МакГовен заявила, що Бен Аффлек, котрий днями теж розказав, як засмутився та розсердився він, дізнавшись по діяння продюсера, бреше. Він був у курсі того, що виробляв Гарві. До слова, тепер харасмент закидають і самому Аффлеку.

Як відомо, Гарві Вайнштейн відкидає звинувачення в зґвалтуванні та готовий судитися з журналістами. А його подруга, модельєр Донна Каран заявила, що сучасні жінки нерадко самі напрошуються на неприємності, вдягаючись надто відверто.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів