"Хвора і твереза" телеведуча Борисова спростувала чутки про спробу суїциду

12 грудня 2017, 17:36

Російська телеведуча Дана Борисова опинилася в центрі чергового скандалу: вона буцімто спробувала вкоротити собі віку.

Сама ж Дана, котра нині бореться з наркозалежністю і веде судову війну з екс-коханцем за спільну доньку, ці чутки спростовує.

Як пише Life.ru, спробу вбити себе Борисова могла скоїти під дією препараті "Фінлепсин", за допомогою якого її лікують від залежності. Те, що він справді має таку побічну дію, зазначається в інструкції, тож дуже важливо, щоби доза була підібрана вірно, а за змінами душевного стану пацієнта слідкував би лікар.

Наркозалежна Борисова намагалася себе вбити?

Нарколог, із якими поспілкувалося видання, але який особисто Борисову не лікував, припустив, що телеведуча могла вдатися до спроби самогубства демонстративно, щоби привернути до себе увагу.


Та прийнявши сильнодіючі ліки, Дана буцімто злякалася і викликала швидку, назвавшись несправжнім прізвищем. Лікарі встигли вчасно і промили зірці шлунок.

Та геть іншу версію озвучили пресі сама Борисова та її психолог. Мовляв, Дані стало зле від ліків, якими вона лікувала кашель.

"Я вірю, що не всі люди жорстокі, і багато з вас можуть підтримати. Викладаю справки, які підтверджують, що сильно хворію останні три тижні. Жахливий гавкучий кашель загострився вчора з вечора, я випила велику кількість ліків, призначених лікарем, і відчула себе зле. Викликала швидку, і мені зробили промивання", - написала білявка в Instagram.

Дана з донькою Поліною

"Не бачу причин цькувати мене і писати мерзоту", - додала Дана, вточнивши, що твереза, але почувається погано.

Як зазначає видання, донька Борисової, 10-річна Поліна нині мешкає зі своїм батьком, бізнесменом Максимом Аксьоновим. Телеведуча стверджує, що екс хоче позбавити її батьківських прав.

Нагадаємо, в 2015-му році Дана сходила заміж, але шлюб протривав менше року.

Фото з Instagram Борисової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів