Дастін Хоффман домагався 16-річної школярки?

15 грудня 2017, 10:39

Проти голлівудського актора Дастіна Хоффмана висунуто нові обвинувачення в сексуальних домаганнях. Троє жінок, одна з них - анонімно, заявили про те, що актор їх скривдив. Причому в одному випадку ідеться про розпусні дії по відношенню до неповнолітньої.

Про це пише Variety.

Жінка, яку звати Корі Томас, була близькою подругою доньки Дастіна, Каріни. Вона стверджує, що в 1980-му році, коли вона була 16-річною старшокласницею, актор навмисне перед нею оголився.

Зі слів Томас, це сталося у готельному номері, після того, як вона провела день у місті разом із Каріною та її татом. Корі чекала, доки за нею приїде її мати, аж раптом Хоффман вийшов із ванної в самому рушнику, а потім скинув його на підлогу.


"Він стояв там голий", - пригадала жінка.

Як розповіла Томас, Хоффман надягнув халат, всівся на ліжко та попросив її помасажувати йому ноги. Він спитав у дівчинки, чи хоче вона подивитися на нього без одягу.

Корі тоді не розказала про інцидент ні своїм батькам, ні Каріні, бо не хотіла її засмучувати. Дочка Хоффмана згодом стала дружкою на її весіллі.

Іще троє жінок звинуватили 80-річного Хоффмана в домаганнях

Другим обвинувачем Хоффмана виступила така собі Мелісса Кестер. Вона стверджує, що під час запису аудіо для фільму "Іштар", користуючись тим, що в будці звукозапису вони з ним були лише вдвох, і зовні їх було видно лише вище грудей, Дастін її обіймав і до неї притулявся. А коли вони співали разом, актор зненацька засунув свої пальці їй до піхви.

"Я просто заціпеніла, я думала: "Боже мій, що відбувається?" Це шок, коли з тобою таке стається", - пригадала жінка.

Зі слів Кестер, вона вибігла з приміщення у сльозах.

Схожу історію розповіла і третя співрозмовниця видання, котра не захотіла, щоби в публікації називалося її ім'я. Жінка стверджує, що коли вони з Хоффманом і кількома друзями їхали в авті з вечірки, актор "засунув у неї свої пальці", попри те, що поруч були люди.

Як уточнила анонімна інформаторка, до цього інциденту в неї вже був секс із Хоффманом. Був один раз і після того, хоча вона вже не була впевнена, чи відбулося те за обопільною згодою.

Речник 80-річного Хоффмана поки не прокоментував цих звинувачень.

Нагадаємо, у листопаді письменниця Анна Грехем Хантер, котра була інтерном на зйомках одного з фільмів Хоффмана, заявила, що актор дозволяв собі масні жарти в її присутності, коли їй було 17. Також він хапав її за зад.

Дастін Хоффман відреагував на цю заяву, запевнивши, що глибоко шанує жінок і перепрошує, якщо поставив когось у незручну ситуацію.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів