Борисова благає доньку: Не слухай, що тобі кажуть поганого про мене

18 грудня 2017, 13:35

Скандальній російській телеведучій Дані Борисовій, котра веде боротьбу з наркозалежністю, а днями опинилася в лікарні, довелося звернутися до своєї доньки через соцмережу.

Телезірка вважає, що 10-річну Поліну проти неї намовляють.

Борисова в розпачі звернулася до 10-річної дочки через Instagram

"Люблю тебе, моя дівчинко, більше за життя", - написала Дана, запостивши відео з дочкою, котре знімала під час відпочинку з нею на Мальдівах.

"Не слухай нічого, що тобі кажуть поганого про мене, знаю, що ти для мене краща за всіх", - із благанням звернулася зіркова мама до Поліни.


❤️❤️❤️Я люблю тебя,моя девочка @polinaaxenova2007 больше жизни 😍Вспомни,как мы вместе репетировали и сочиняли текст,как волновались и фантазировали,когда готовили твой проект обо «исчезающих островах «🦋🐛🌴🌴🌴Не слушай ничего,что тебе говорят плохого обо мне,знай,что ты для меня ЛУЧШЕ ВСЕХ 💎🎉😇#мойангел👼 #полинааксенова❤️❤️❤️❤️ #данаборисова #ледисовершенство☂️ #люблюполинусвою😘 #maldives #male #mama #daughter #мама #дочка❤️ #доченькалюбимая💕 #доченькакрасавица👑👼💗

Допис, поширений Дана Борисова 💋 (@danaborisova_official) Гру 16, 2017 о 11:09 PST

Як раніше написала білявка, після втручання її адвоката їй нарешті вдалося поговорити з дитиною по телефону. Та дочка лише сказала їй: "Яка ти мені мама?". Щоправда, згодом Дана прибрала цей допис.

Як відомо, Поліна мешкає зі своїм батьком, бізнесменом Максимом Аксьоновим. Борисова заявляє, що колишній перешкоджає її спілкуванню з дитиною та хоче позбавити її батьківських прав.

Як пише Life.ru, нещодавно телеведуча здобула перемогу в суді: з неї не стягуватимуть аліменти на утримання дочки. Як пояснила Дана, вона сама добровільно готова їх платити, але нині, коли в неї ще триває процес реабілітації, із боку "екса" "нетактовно" вимагати з неї гроші.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ облетіли чутки про спробу самогубства Борисової. Сама ж телеведуча наполягає, що в неї сталося передозування ліками від кашлю, і що вбити вона себе не намагалася.

Фото та відео з Instagram Борисової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів