Принцеса Кентська перепросила за свою "расистську" брошку

23 грудня 2017, 09:57

Скандал навколо "расистської" брошки з зображенням темношкірої людини, з якою на грудях принцеса Кентська Марія Крістіна прийшла на першу зустріч із нареченою принца Гаррі, Меган Маркл, продовжує набирати обертів.

Тим часом сама Її Високість, дружина принца Майкла Кентського уже офіційно перепросила. Мовляв, і не підозрювала, що це когось образить.

Про це пише The Guardian.

Принцеса Кентська офіційно перепросила

"Брошка - це подарунок, і вона до того багато разів її надягала. Принцесі Майкл дуже шкода, вона дуже засмучена, що це когось образило", - заявив речник 72-річної Марії Крістіни.


Як відомо, Меган Маркл - наполовину афроамериканка, і в своїх інтерв'ю не приховувала, якою болісною для її родини є тема расизму.

Нагадаємо, принцеса Кентська походить зі шляхетного німецько-угорського роду і свого часу заявляла, що британці мали б більше дбати про чистоту своєї крові. Батько Марії Крістіни під час Другої світової служив у СС.

У 2004-му році дружина принца Майкла, кузена Єлизавети ІІ, опинилася в центрі скандалу, коли у ресторані буцімто заявила темношкірим відвідувачам, щоби вони "верталися у колонії". Сама Марія Крістіна потім це спростовувала, присягаючись, що такі звинувачення їй "мов ніж у серце".

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів