Теру та Аністон мало не побилися і розлучаються?

28 грудня 2017, 13:49

Подейкують, незадовго до свят зіркова парочка, Дженніфер Аністон та Джастін Теру побили горщики, і конфлікт настільки серйозний, що попереду бовваніє багатомільйонне розлучення.

Причому, зі слів джерела, жодної вагомої причини для епічної сварки, яка сталася 14-го грудня в маєтку подружжя, не було.

Про це пише Radar Online.

"Це була дурна суперечка - така, як буває в більшості пар. Але цього разу все вийшло з-під контролю, і Джен вибухнула... Вона жорстко напосілася на Джастіна. Це був прочухан епічних масштабів!", - доповів інформатор.


Аністон розлучиться після 2 років шлюбу?

У розпал сварки Теру вилетів із будинку та зняв собі номер у готелі.

"Так було найкраще для них обох, Джастін прибрав себе з тієї ситуації, доки не дійшло до фізичного насильства", - пояснив співрозмовник видання.

Тепер Теру вважає, що дружина зайшла надто далеко, і що вороття нема.

Про негаразди в шлюбі Джен і Джастіна говорить і те, що традиційна вечірка з нагоди прикрашання ялинки, яку вони влаштовували щороку, була скасована. Щоправда, на відпочинок до Мексики з друзями 27-го грудня актори все ж відлетіли разом.

Як прогнозує джерело, розлучення буде не з простих, адже не кону стоятимуть 225 мільйонів доларів.

"Оскільки Джен "коштує" вдесятеро дорожче за Джастіна, їй буде набагато більше чого втрачати, якщо її божевільна поведінка призведе до розлучення", - зазначив приятель пари.

Нагадаємо, невідомо, чи підписували Теру та Аністон шлюбний контракт перед своїм весіллям. Подейкували, актори дуже довго не могли дійти згоди.

Фото з Instagram Теру

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів