Періс Хілтон заручилася з актором

3 січня 2018, 10:25

Американська діджейка і тусовщиця Періс Хілтон оголосила про свої заручини з актором Крісом Зілкою. Він освідчився білявці на гірськолижному курорті Аспен, ставши на одне коліно просто на снігу.

Речник 36-річної Періс підтвердив радісну новину People, а вона показала у Instagram, як усе було.

"Я сказала "так!" Я дуже щаслива і рада, що тепер заручена з коханням мого життя. Моїм найкращим другом і спорідненою душею. Бездоганним для мене в усіх сенсах. Таким відданим, вірним, люблячим і добрим. Я почуваюся найщаслившою дівчиною в світі! Ти здійснив мою мрію! Спасибі, що показав мені, що казки справді трапляються!", - поділилася новоспечена наречена.

Що ж стосується діамантової обручки в 20 каратів, яку подарував їй Кріс, то, як зізналася Періс, вона в житті не бачила нічого гарнішого і "аж трусилася", коли її надягла.

Як дізнався портал TMZ, Кріс замовив обручку для Періс іще влітку. І коштує прикраса приблизно 2 мільйони доларів.

Як відомо, Хілтон і Зілка, відомий за такими фільмами, як "Піраньї 3DD" і "Нова Людина-павук", а ще серіалами "10 причин моєї ненависті" та "Залишені", познайомилися на оскарівській вечірці ще всім років тому і довго дружили, але зрештою стали парою. Періс не приховувала своїх почуттів до бойфренда, який має українське керіння, називаючи його "неймовірним". А 32-річний Кріс набив ім'я коханої на своїй руці.

Не можна не згадати, що Періс Хілтон уже двічі була заручена: зі спадкоємцем суднобудівної фірми Перісом Лецісом та з моделлю Джейсоном Шоу. Але до весілля жодного разу не дійшло. Білявка вже давно мріяла завести діточок. 

Фото і відео з Instagram Хілтон 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів