Бейонсе, Ешлі Грем та Меган Маркл потрапили до фітнес-рейтингу

4 січня 2018, 12:18

Співачка Бейонсе, актриса й майбутня дружина принца Меган Маркл та модель плюс-сайз Ешлі Грем опинилися в Топ-10 відомих жінок, котрі перебувають у найкращій фізичній формі.

А очолила щорічний рейтинг Fit List від журналу Heat одна з сестер Кардашян, 38-річна Кортні.

Матуся трьох дітей вживає органічну їжу та пропагує "безцукрове" життя.

38-річна Кортні - мама трьох дітей

На друге місце журнал помістив 50-річну британську телеведучу Дaвіну МакКолл, а третя сходинка дісталася співачці Бейонсе, котра влітку народила двійню та напрочуд швидко повернула собі струнку фігурку.


"Наш щорічний Fit List складається з жінок різних фігур та розмірів, які надихатимуть вас любити і поважати ваше тіло зсередини. Ці чумові жіночки заслужили свої місця тим, який виклик вони кидали власним тілам, своєю відданістю меті почуватися сильною та сексуальністю, тим, що вони досягли найкращої своєї форми", - зазначила редактор глянцю Джулія Девіс.

Молодшим малюкам багатьодітної Бейонсе ще нема й року

"Здоровий спосіб життя та навіть іще здоровіше ставлення до свого вигляду зробили їх нашими героїнями боді-іміджу, і ми схиляємо голови перед їхньою дивовижністю... і сподіваємося, що це трохи вплине й на нас", - додала вона.

Четверте місце у рейтингу має 27-річна Дженніфер Лоуренс, котрій на початку кар'єри довелося пережити немало принижень, відстоюючи своє право не бути худою.

За нею в списку розташувалися співачки Луїза Реднапп та Рошель Гюмес, модель Джемма Аткінсон. На восьмій сходинці перебуває наречена принца Гаррі, 36-річна Меган Маркл. Дев'яте місце має Ешлі Грем, а останньою в десятці йде британська телезірка Холлі Віллоубі.

Ешлі теж опинилася серед "фітнес-героїнь"

Нагадаємо, Ешлі нещодавно дала відповідь усім, кого цікавило, що вона, модель плюс-сайз робить у спортзалі. Грем запевнила, що аж ніяк не худне.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів