Мобі зізнався, що писав про Трампа і російських хвойд на прохання друзів із ЦРУ

15 січня 2018, 11:11

Американський діджей і музикант Мобі, котрий торік писав у соцмережах про те, що російський уряд має компромат на президента США Дональда Трампа і фактично керує ним, робив ті заяви на прохання "друзів із ЦРУ".

Вочевидь, саме вони були джерелами артиста, котрі підтвердили, що Трамп таки розважався "золотим дощем" із російськими повіями.

Про це Мобі розказав сайтові Consequence of Sound.

Те, що на Трампа справді пісяли хвойди, Мобі підказали в ЦРУ

За словами музиканта, на початку 2017-го року він обідав разом із колишніми та чинними агентами ЦРУ, котрі були "щиро стурбовані" тим, що Володимир Путін тепер має "російського агента" в особі американського президента.


"...Тож вони дали мені деяку інформацію і сказали: "Слухай, у тебе більше підписників у соцмедіа, ніж у будь-кого з нас, чи не міг би ти, будь ласка, запостити щось із цього... просто до відома", - згадав Мобі.

Нагадаємо, також діджей тоді писав у соцмережах, що управління розвідки по всьому світі щосили сприятимуть імпічменту "некомпетентного" Трампа.

Як відомо, раніше Мобі випустив "антитрампівський" кліп, до якого включив реальні кадри протистоянь у Києві 2013-го року.

Фото з Facebook Мобі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів