Долорес О'Ріордан перед смертю страждала від болю та депресії - джерела

16 січня 2018, 12:00

Досі офіційно не названо причину смерті 46-річної Долорес О'Ріордан, солістки гурту The Cranberries, тіло якої було виявлено вранці 15-го січня у її готельному номері в Лондоні. Поліція поки що називає її "нез'ясовною".

Та друзі артистки стверджують, в останні тижні вона потерпала від депресії, а ще її дуже мучив біль у спині, пише TMZ.

Утім одним із останніх, хто чув голос Долорес, був її друг, керівник лейблу звукозапису Eleven Seven Music Ден Вейт. Співачка за лічені години до смерті залишила йому дуже веселе повідомлення на автовідповідачі, повідомляє People.

Долорес О'Ріордан була в депресії?

"Долорес лишила мені голосове повідомлення вчора після опівночі, казала, як їй сподобалася версія "Zombie" в виконанні "Bad Wolves"... Звучала сповненою життя, жартувала, раділа, що наступного тижня побачиться зі мною та моєю дружиною", - поділився він.


Як пише The Daily Mail, кілька років тому О'Ріордан визнала, що страждає на депресію та біполярний розлад, а в 2013-му році скоїла спробу самогубства. Також зірці доводилося боротися з алкоголізмом та розладами харчової поведінки. Як вважала сама Долорес, причиною всього цього були знущання, жертвою яких вона була в дитинстві.

"Є два кінці спектру - ти можеш перебувати в тяжкій депресії, в темряві, втратити цікавість до того, що любиш, а потім стаєш суперперезбудженою. Я впродовж довгого часу бувала в гіпоманіакальному кінці спектру, але зазвичай це може тривати до трьох місяців, перш ніж ти вдаришся об саме дно і скотишся в депресію. Коли ти перезбуджена, ти не можеш спати, стаєш параноїком. Я даю цьому раду за допомогою ліків", - розказувала якось співачка Metro.

Як відомо, О'Ріордан понад 20 років прожила у шлюбі з колишнім менеджером Duran Duran Деном Бертоном. Вони розлучилися в 2014-му. Троє дітей пари, 20-річний Тейлор, 16-річна Моллі та 12-річна Дакота живуть із батьком у Канаді.

Фото з Facebook The Cranberries





Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів