Наталі Портман пожалілася на "сексуальний тероризм"

22 січня 2018, 16:59

Актриса Наталі Портман стала однією з зірок, які взяли участь у багатотисячному Марші жінок та виступили з палкими промовами.

Із трибуни зірка говорила про те, як скалічило її "середовище сексуального тероризму", якому вона опинилася 13-річним дівчам, коли її прославила стрічка "Леон-кіллер".

Про це пише The Telegraph.

"У той період мого життя я відкривала й мою жіночність, моє власне бажання і мій власний голос. У 13 років була така рада, коли фільм вийшов, і моя робота, моє мистецтво мало зустріти відгук із боку людей. Я радо відкрила мій перший лист від шанувальника, щоби прочитати фантазію про зґвалтування, яку описав мені якийсь чоловік", - поділилася Наталі.


Наталі Портман виступила на Марші жінок

Зі слів Портман, у відгуках про картину писали про "бутони " її грудей, а одна з радіостанцій розпочала символічний зворотній відлік до 18-річчя акторки, тобто дати, коли закон офіційно дозволятиме зайнятися з нею сексом.

Наталі довелося адаптуватися, змінити свою поведінку та манеру вдягатися, створити образ "скромної, консервативної, занудної, серйозної" дівчини, і лише так вона могла бути певна, що її тіло буде в безпеці, а голос - почутий суспільством.

"Реакція на моє самовираження, від дрібних коментарів до більш загрозливих навмисних заяв, слугувала для контролю своєї поведінки середовищем сексуального тероризму", - підсумувала актриса.

Нагадаємо, нещодавно Портман заявила, що в її пам'яті є сотня випадків, коли вона ставала жертвою харасменту або дискримінації.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів