Маколей Калкін: Джексон не був у мене закоханий

24 січня 2018, 11:12

Колишній актор Маколей Калкін вважає розлучення своїх батьків однією з найкращих подій у своєму житті, яка дозволила йому покинути шоубізнес.

У відвертому інтерв'ю зірка "Сам удома" також розказав про свої стосунки з покійним співаком Майклом Джексоном та його дочкою Періс.

Про це пише TooFab.

Як пояснив Маколей, Майкл запропонував йому свою дружбу, бо розумів, як непросто дитині-акторові в цьому бізнесі. Зі слів Калкіна, співак сам був "емоційно юним" і "тішився його юністю". Зірка підкреслив, що в їхніх відносинах із Джексоном, котрого згодом звинуватили в педофілії, ніколи не було нічого неправильного.


"Я ніколи не почувався з ним некомфортно, таким він був, до мозку кісток. Ніколи не почувався химерно. Таким він був... Він не був у мене закоханий", - зазначив Калкін.

Маколей Калкін із дочкою Майкла Джексона, свого найкращого друга

Нині Маколей дуже близький із Періс Джексон, своєю похресницею. Він її дуже любить та захищає.

"Вона висока, вродлива і розумна. Це прекрасно", - поділився Калкін.

Себе Маколей називає "30-річним пенсіонером". Він уже чотири роки мешкає в Парижі, і йому "ніде так добре не ср...лося", як у Франції, котра до вподоби його органам травлення.

"Я добре живу, добре п'ю, добре курю. Моє життя дає мені можливості займатися іншими речами", - підсумував він.

Маколей підтримує стосунки з матірю, але зі своїм батьком не спілкувався вже "чверть століття".

"Моє уявлення про батька - воно швидше з тих, які отримаєш із телепередач та фільмів, а не з батьківської любові. Ми ніколи з ним не були близькі", - поділився Калкін.

Періс - похресниця зірки "Сам удома"

Із його слів, він не подобався своєму батькові ще до того, як здобув славу і почав приносити сім'ї гроші. І їхня неприязнь була взаємна.

"Він був поганою людиню, агресором, у фізичному та емоційному сенсі. Якщо хочете, я можу показати вам усі мої шрами. Він був поганим чуваком, з усіх боків. І я став брати удар на себе. Ліпше я, ніж хтось інший", - пояснив Маколей.

"Сподіваюся, всі ви назаробляли грошей. Від мене їх вам більше не буде", - такими, зі слів Калкіна, були його думки, коли він завершив свою кінокар'єру.

Як зазначив Маколей, у його серці досі є прощення по відношенню до батька. Але він не думає, що тому це потрібно, і що колись він скаже синові те, що мав би сказати.

Нагадаємо, в 2000-их роках Калкін мав проблеми з наркотиками та, подейкували, намагався накласти на себе руки. Зірка лякав шанувальників своїм хворим та виснаженим виглядом, але, на щастя, зміг зібрати своє життя докупи.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів