Брат Кевіна Спейсі про його стосунки з матір'ю: Він поводився наче коханець

26 січня 2018, 16:40

Старший брат віднедавно скандальної голлівудської зірки Кевіна Спейсі, Рендалл Фоулер заявив, що актор є "патологічним брехуном", який, цілком імовірно, мав "нездорові" стосунки з рідною матір'ю.

Про своє моторошне дитинство, ще й із батьком-нацистом та ґвалтівником, Рендалл, котрий керує фірмою з прокату лімузинів, а ще працює двійником Рода Стюарта, уже встиг написати книжку.

Про це пише The Sun.

 Кевін Спейсі з мамою, Кетлін

"Я чув, що Кевін ліг у клініку лікуватися від секс-залежності - вибачайте, але це взагалі не те. Справи значно серйозніші. Все моє життя я думав, що захистив Кевіна від мого батька, а вийшло, що це все марно, бо він - гірший ніж мій батько...", - поділився Рендалл.

 Старший брат Кевіна, Рендалл написав книгу про їхнє дитинство

"Він гірший, бо в нього було багатство та влада, а разом із цим от отримуєш вплив (на інших людей)", - пояснив він.

Рендалл заявляє, що рідний бітько ґвалтував його безліч разів, і був момент, коли хлопчик мало не застрелив свого мучителя, а може, разом із ним і матір. Кевін був її улюбленцем та поводився з нею "мов коханець". 

 Рендалл вважає, що в Кевіна були "нездорові" стосунки з мамою

"Розумаєте, в них були дуже дивні стосунки - ходити чутки про мою родину, це не просто моя спекуляція", - зазначив брат Спейсі.

Рендалл вважає, що Кевін міг би помогти йому рекламувати книжку, і в такий спосіб вони допомогли б іншим жертвам сексуального насильства. Чоловік заявляє, що дуже хоче помогти братові, і його двері завжди відкриті.

Спейсі з батьками

Нагадаємо, на думку Фоулера, саме жахливі вчинки їхнього батька вплинули на Кевіна, який роками безкарно домагався чоловіків. Нагадаємо, однією з жертв актора став член королівської родини Норвегії.

Прінтскріни з сайту The Sun

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів