П'яненька Мадонна вдала з себе вагітну на святі 12-річної доньки. ВІДЕО

29 січня 2018, 15:20

Днями американська співачка Мадонна відзначала 12-річчя своєї прийомної доньки Мерсі й так веселилася, що вирішила записати для свого Instagram смішне відео.

Вона назвала його "Батьківська мудрість на святкуванні дня народження Мерсі Джеймс".

Запхавши повітряну кульку собі під одяг, співачка показує "вагітний" живіт і радіє, що Louis Vuitton нарешті створює вбрання для вагітних.

"Зараз я не хочу, щоби дитя забагато рухалося, тож вип'ю шампанського, щоби дитя було спокійне", - оголошує Мадж та робить ковток зі свого келиха.


Мадонна добряче повеселилася на дитячому дні народження

Вона повідомляє, що її майбутню доньку було зачато "в галерейному середовищі", тож вона назве її Графіті.

"...Отже, час вийшов, пийте і не лажайте", - закликає артистка, обігруючи гасло руху проти сексуального насильства та харасменту #TimeIsUp ("Час вийшов").

Судячи з коментарів підписників Мадонни, гумор артистки оцінили не всі. Багато кому здалися недоречними жарти щодо вживання алкоголю вагітними, а дехто "проїхався" по неохайному вигляду зірки. Інтернет-користувачі задалися питанням, чим таким темним вимащений у неї ніс.

Старшій прийомній донькі Мадж, Мерсі Джеймс виповнилося 12

Як відомо, Мадонна має двох біологічних детей, 21-річну Лурдес і 17-річного Рокко, і чотирьох приймних: 12-річного Девіда, 12-річну Мерсі, 5-річних Стеллу та Естер.

Нагадаємо, Рокко два роки тому перебрався жити до батька, Гая Річі, з чим співачка змирилася не одразу.

Відео та фото з Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів