Блейк Лайвлі потрібна операція - ЗМІ

30 січня 2018, 16:50

Травма руки, котру американська акторка Блейк Лайвлі отримала під час виконання трюку наприкінці 2016-го року, виявилася настільки серйозною, що на зірку чекає вже друга операція.

Зйомки шпигунського бойовика "Ритм-секція", на знімальному майданчику якого з дружиною Райана Рейнолдса і стався нещасний випадок, зупинять надовго.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

На фото Блейк у соцмережах можна помітити пов'язку на руці

Як стало відомо виданню, перша операція на руці, яку зробили Лайвлі, пройшла не так вдало, як сподівалися. Актриса потребує ще одного хірургічного втручення, за яким послідує тривалий період відновлення.


За повідомленням джерел, зйомки картини, чий бюджет складає 50 мільйонів доларів, вимушено зупинилися на половині. Продовжити роботу вдасться лише місяців через п'ять.

Нагадаємо, одним із творців фільму є режисерка "Бондіани" Барбара Броколі.

Як відомо, серйозну травму торік отримав під час зйомок Том Круз. 55-річний актор зламав гомілку. Між іншим, цей моторошний момент можна побачити на відео - його днями показали в одному з ток-шоу, на яке прийшов Круз.

Актор розказав, що проводив по 8-10 годин, займаючись у реабілітаційному центрі, щоби чимшвидше повернутися на майданчик. Прем'єра картини "Місія нездійсненна 6" запланована на літо, і щоби повідомити про це, Том спеціально завів Instagram.

Фото з Instagram Лайвлі, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів