У Джигарханяна стався серцевий напад - ЗМІ

31 січня 2018, 16:12

Радянський та російський актор Армен Джигарханян, котрий кілька днів тому виписався з лікарні, знову госпіталізований.

Цього разу буцімто йдеться про серцевий напад, який стався з 82-річною зіркою, коли він побачив по телевізору свою екс-дружину, Віталіну Цимбалюк-Романовську.

Як повідомляють "Vesti.ru" з посиланням на "ТАСС", Джигарханян знепритомнів, і його забрала швидка.

Серцевий напад пов'язують із пневмонією, яку актор не долікував.


Факт повторної госпіталізації Джигарханяна підтвердили у його театрі, але наголосили, що вона не була екстреною.

Джигарханян знову в лікарні

"Армен Борисович був якийсь час у лікарні, потім вийшов і знову ліг у лікарню, щоби продовжити лікування, але без швидкої допомоги. Наразі він у лікарні і продовжує лікування... За всю історію він у лікарні більше трьох днів не витримує, він людина експресивна, може і завтра вийти з лікарні", - зазначив керівник трупи та представник театру зі звязків із громадськістю В'ячеслав Дяченко.

Нагадаємо, минулого разу Джигарханяна забрали в лікарню просто з театру. Лікарі підлозрювали гіпертонічний криз або вірус. Наприкінці року кінозірка розлучився з молодою дружиною, яку проголосив шахрайкою та крадійкою.

Як відомо, вже понад два місяці перебуває в реанімації інший відомий актор, 82-річний Олег Табаков. Днями з'явилася інформація, що йому стало гірше, почалися судоми.

Як пише "Комсомольская правда", стан артиста вкрай тяжкий, і лікарі побоюються, що вимушене тривале перебування на седативних препаратах могло призвести до порушень у роботі головного мозку Табакова. Відомо, що відторгнення зубних імплантів спровокувало в актора сепсис та запаленння легень.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів