Ума Турман розказала, що заподіяли їй Вайнштейн і Тарантіно

4 лютого 2018, 12:20

Американська актриса Ума Турман, котра раніше дала зрозуміти, що, так само, як і багато її колег, стала жертвою домагань продюсера Гарві Вайнштейна, нарешті дозріла до того, щоби розказати подробиці того, що з нею сталося.

Розповіла вона й про ту жорстоку кривду, якої завдав їй режисер Квентін Тарантіно, котрого завжди вважали її вірним другом та відданим шанувальником.

Ума, котра в 16-річному віці вперше стала жертвою сексуального насильства, поговорила про це з The New York Times.

"Особисто мені знадобилося 47 років, щоби перестати казати про людей, які погано чинять зі мною, що вони люблять мене. Знадобилося багато часу, бо, гадаю, ми, як маленькі дівчатка, налаштовані вірити в те, що жорстокість та любов якось між собою пов'язані, і це - той етап, із якого ми повинні вирости", - зазначила зірка.

Зі слів Турман, на момент першого неприємного епізоду з Вайнштейном вона дуже добре знала продюсера і його дружину, почувалася з ним безпечно, не чекаючи нічого лихого та сприймала Гарві як такого собі "дивакуватого дядечка", тому, мабуть, і проґавила тривожні дзвіночки.

 Турман розповіла про домагання Вайнштейна

Спершу Вайнштейн запропонував Турман приєднатися до нього в сауні, а через кілька днів, коли вони були в його номері, застосував силу.

"Він повалив мене. Намагався тертися об мене. Намагався оголитися. Робив усі неприємні речі. Та насправді він не доклав великих зусиль і не присилував мене. Ти ніби тварина, яка старається вислизнути, ніби ящірка. Я старалася зробити все, що можу, щоби повернути свій потяг на рейки. На мої рейки. Не на його", - поділилася актриса.

Наступного дня Вайнштейн надіслав їй великий та "вульгарний" букет троянд із запискою "У тебе прекрасні інстинкти".

Попри те, що сталося, Турман продовжила свою співпрацю з продюсером, який, у іншому випадку, обіцяв занапастити її кар'єру.

Між іншим, сам Вайнштейн не заперечує, що намагався залицятися до Турман, "невірно витлумачивши її сигнали". Речник продюсера підкреслив, що той вибачився перед актрисою.

Зі слів Турман, "вибачення нашвидкоруч" вона дочекалася лише після того, як у конфлікт втрутився Квентін Тарантіно.

"Гарві скоїв напад на мене, але це мене не вбило", - зазначила Турман.

Але актриса мало не загинула на зйомках "Вбити Білла" - з вини Тарантіно, котрий примусив її виконувати небезпечний трюк. У результаті авто, яким керувала актриса, врізалося в дерево.

"Кермо вперлося мені в живіт, а ноги були затиснуті піді мною. Я відчувала пекучий біль і думала "Боже, і більше ніколи не зможу ходити." Коли я вийшла з лікарні, з коміром на шиї, пошкодженими колінами, великою гулею на голові та струсом, я захотіла побачити машину і була дуже засмучена. У нас із Квентіном сталася величезна сварка, і я звинуватила його в тім, що він намагався вбити мене. А він розізлився, як я розумію, бо не вважав, що намагався мене вбити", - пригадала Турман.

Через багато років актрисі вдалося отримати моторошне відео ДТП, а тепер його можна побачити в мережі.

Зі слів Уми, вся її співпраця з Квентіном була чимось на кшталт "бійки в багнюці з дуже лютим братом". Наприклад, там, у сцені, де гладач бачить, як актрисі плює в лице герой Майкла Медсена, насправді це робить Тарантіно. І ланцюгом її душить теж він. Та випадок із аварією вилився в багаторічну ворожнечу між зірками.

Нагадаємо, своє тривале мовчання щодо Вайнштейна, коли про його домагання вже заявило багато відомих актрис, Турман пояснила тим, що мала спершу опанувати свою лють. 

Як відомо, Тарантіно зізнався, що знав про негідну поведінку Вайнштейна, і дуже картається, що нічого не вдіяв.

Фото з Instagram Турман, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів