"Сперма на бульбашках": МакГовен написала книгу спогадів про Вайнштейна

30 січня 2018, 13:04

Американська актриса Роуз МакГовен, одна з жінок, котрі звинувачують скандального продюсера Гарві Вайнштейна в сексуальному насильстві, докладно описала, як то було, в своїх мемуарах.

Її книгу на 251 сторінку, яка зветься "Brave" ("Відважна") можна придбати за 27,99 долара. Із її змістом ознайомилося видання New York Times.

Вайнштейна у своїй книзі Роуз називає "Монстр". Вона розказує читачам про те, як опинилася в готельному номері продюсера, як він заштовхнув її до кімнати з джакузі, роздягнув, тоді взявся мастурбувати, одночасно роблячи їй кунілінгус.

"Я застигла, неначе статуя", - пише актриса.


"Він голосно стогне, крізь мої сльози я бачу, як його сперма плаває на бульбашках піни", - пригадує вона.

МакГовен випустила книжку про себе і "монстра" Вайнштейна

У своїх мемуарах Роуз оповідає не стільки про сам епізод сексуальної наруги, скоєної щодо неї, а про те, на яке пекло перетворилося її життя, коли вона спробувала розказати про те, що сталося. Зі слів актриси, її переслідували "ізраїльські шпигуни" та найстрашніші адвокати світу. Її намагалися дискредитувати, змусити мовчати та зруйнувати її кар'єру.

Також МакГовен у своїй книжці знову згадала Бена Аффлека, котрий буцімто був у курсі того, що зробив Вайнштейн.

"Я написала "Відважну", щоби поділитися силою і, так, відвагою. Вона НЕ про чоловіків у моєму житті (так ретроградно), вона про те, щоби надихати людей, навпаки, поставати і ставативідважними", - зазначила сама авторка.

Як відомо, в в жовтні 2016-го року Роуз написала пост у соцмережі, звинувативши в зґвалтуванні кінобоса, чийого імені вона не назвала. У листопаді 2016-го в мережу злили секс-відео МакГовен.

Нагадаємо, МакГовен понад двадцять років тому отримала від Вайнштейна відступних у розмірі 100 тисяч доларів. Торік, коли на продюсера посипалися аналогічні звинувачення від її колег, Роуз отримала пропозицію в 1 мільйон, поторгувалася з представниками Гарві, але врешті вирішила відмовитися від його грошей.

Сам Вайнштейн категорично заперечує, що силував МакГовен до якогось виду сексу.

Фото з Twitter МакГовен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів