20-річна Кайлі Дженнер стала мамою. ВІДЕО

5 лютого 2018, 09:40

Американська модель Кайлі Дженнер народила первістка. 20-річна сестра Кім Кардашян, котра впродовж усієї своєї "секретної" вагітності не дала жодного коментаря на цю тему, офіційно оголосила світові про те, що тепер у неї та репера Тревіса Скотта є донечка.

Дженнер написала про це в своєму Instagram, перепросивши фанів за те, що так довго не ділилася з ними своєї радістю. Щоби надолужити, вона показала дуже особисте відео про останні 9 місяців свого життя.

"Я розумію, що ви звикли до того, що я беру вас із собою в усі мої пригоди. Але моя вагітність стала такою пригодою, яку я вирішила не здійснювати на очах у всього світу. Для себе я знала, що мені потрібно було підготуватися до цієї нової ролі мого життя в найбільш позитивний, найздоровіший та найменш стресовий спосіб, і я знала, як", - пояснила Кайлі.


Вона підкреслила, що її метою не було заробити на зведенні інтриги навколо вагітності. Дженнер вважає, що її дитинці передавалася би кожна її емоція, тож заради "свого маленького життя" вона вирішила вчинити саме так, як вчинила.

"Вагітність стала для мене найпрекраснішим і надихаючим досвідом, який змінив моє життя, і я сумуватиму за нею", - зізналася Кайлі, подякувавши родині та друзям за те, що підтримали її.

Як пише TMZ, дівчинка з'явилася на світ у лос-анджелеській лікарні Cedars-Sinai, в якій до неї народжувалися всі інші малюки клану Кардашян-Дженнер.

Нагадаємо, незабаром свого первістка народить старша сестра Кайлі, Хлоя. А в Кім Кардашян та її чоловіка Каньє Веста 15-го січня народилася донька Чикаго. Між іншим, її теж можна побачити у нарізці відео, яким поділилася Кайлі.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів