Екс-дружина Гері Олдмена розказала, як він її бив, та побажала йому "Оскара"

6 лютого 2018, 16:30

Британського актора Гері Олдмена називають одним із головних цьогорічних претендентів на "Оскар". Зірка "Темних часів" справді заслуговує за цю нагороду, вважає його екс-дружина, хоча він бив її та одібрав дітей.

Жінка, яку звати Доня Фіорентино, поділилася з The Sun спогадами про шлюб, пережити який іще раз вона не погодилася, навіть якби в іншому випадку її "зжерла біла акула".

"Знаю, що я наробила помилок, але Гері - не мати Тереза", - запевнила вона.

Третя дружина Гері Олдмена народила йому двох синів

Як розказала Фіорентино, котра була третьою дружиною Олдмена та прожила з ним чотири роки, вони познайомилися на зібраннях "Анонімних алкоголіків".


Вони побралися в 1997-му, і того ж року на світ з'явився їхній первісток, Гуллівер. Коли хлопчикові було лише 8 місяців, Доня завагітніла другим сином, Чарлі, і під час вагітності в неї діагностували ревматоїдний артрит. Після пологів змучена болем Доня підсіла на знеболювальне, потім на алкоголь, а потім на кокаїн.

"Мені було боляче. Я не могла впоратися. Гері постійно волав на мене, казав, що інші матері без проблем це опановують. Я через це сердилася і ображалася", - розповіла жінка.

Фіорентино досі зберігає фото-спогади давньої сімейної ідилії

У 2001-му році Фіорентино розлучилася з Олдменом, звинувативши його в тім, що він побив її телефонною слухавкою, коли вона тримала на руках маленького Чарлі.

"Я намагалася набрати 911. Гері схопив слухавку і вдарив мене в обличчя три чи чотири рази. Це було давно, але дуже травмувало мене, бо вдарив він мене на очах у дітей", - зазначила вона.

Битву за опіку над дітьми жінка програла: синів забрав Олдмен, а старшу доньку, Фелікс - її батько, режисер "Бійцівського клубу" Девід Фінчер.

За кілька років до того, як через залежність Доня втратить опіку над дітьми

Ставши підлітками, Гуллівер та Чарлі припинили бачитися з матір'ю. Лише нещодавно, коли 50-річна Фіорентино потрапила до лікарні через ускладнення діабету, старший син відновив із нею зв'язок.

Доня, яка стверджує, що тепер веде тверезий спосіб життя, бажає своєму ексу вибороти "Оскар".

"Він - блискучий актор і заслуговує на це", - сказала вона.

Тепер екс-дружина Олдмена - фотограф

Нагадаємо, роль Вінстона Черчилля в "Темних часах" принесла Гері Олдмену нагороду Американської гільдії кіноакторів, "Золотий глобус" та Critics' Choice Awards.

Як відомо, в 2015-му році Олдмен розлучився вчетверте, а в вересні 2017-го одружився вп'яте - актор сподівається, вже востаннє.

Фото з Instagram Фіорентино

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів