Холлідей згадала конкурс краси в 13 років: На мене налізла лише одна сукня. ФОТО

7 лютого 2018, 12:40

Американська модель плюс-сайз Тесс Холлідей згадала свій перший та єдиний конкурс краси, який обернувся для неї, 13-річної дівчинки, болісною поразкою. Вона показала фото, на якому вона позує в тій єдиній сукні, яка на неї тоді налізла.

"...Я виросла в Міссісіпі, всі жили конкурсами краси, і всі "гарненькі" дівчата брали в них участь, і, Боже мій, як мені кортіло відчути себе вродливою і вписатися туди. Моя мама все обшукала, щоби знайти сукню, яка б на мене налізла, і це була єдина у всьому місті, яка налізла. Решта дівчат-конкурсанток показували значно більше оголеного тіла, вони були розчепурені, і я пригадую, як у мене засмоктало під ложечкою від відчуття, що я - не приваблива, не гідна, бо я не виглядала як вони", - поділилася Тесс.

Коли настала черга Холлідей піднятися на сцену, і її запитали, яке в неї хобі, дівчинка відказала, що колекціонує пташечок Твітті, викликавши регіт у залі. Тесс намагалася не плакати, коли ішла зі сцени.

Тесс Холлідей згадала себе 13-річну

"Не дивно, що я не перемогла того вечора, але люди, я зрештою перемогла в житті...", - зазначила модель.

"Я би хотіла, щоби хтось міг показати тій сумній, самотній 13-річній малій фото її майбутнього праворуч: як я знімаюся в модному кампейні в Парижі, ношу вбрання, яке за розміром підходить лише мені, але яке дозволяє мені більше не ховатися. Коли я це пишу, я пакую валізи на Нью-Йоркський тиждень моди, але бувають моменти, коли я досі почуваюся як та маленька дівчинка, сумною, пригніченою тим, яким складним може бути світ для тих із нас, хто ніколи в нього не вписувався", - зізналася Тесс.

Звертаючись до тих, кому знайомі такі відчуття, Холлідей підкреслила: вони не самі. І хоча життя химерне, з будь-якої ситуації є вихід.

Нагадаємо, Тесс не боїться показувати світові не лише свої "неідеальні" форми, а й лице без крихти макіяжу, і свої сльози, і моменти слабкості та зневіри.

Фото з Instagram Холлідей 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів