Джолі знялася в ліжку та з доньками і поговорила про важливе з відомим політиком

9 лютого 2018, 14:19

Голлівудська зірка, філантроп та громадський діяч Анджеліна Джолі й те, за що вона бореться, стало темою публікації в відомому глянці.

Для ніжної фотосесії, у якій також засвітилися доньки актриси, Шайло та Вів'єн, Енджі позувала у нью-йоркському готелі Ritz-Carlton.

Інтерв'ю з нагоди наближення Міжнародного дня жінок у Джолі взяв сенатор Джон Керрі, пише сайт Elle.

Джолі знялася для березневого номеру глянцю

Вони поговорили про дітей та онуків, про кліматичні зміни та насильство, від якого страждає мирне населення у зонах воєнних конфліктів, а ще про насильство над жінками та про захист їхніх прав.


Джон Керрі взяв у неї інтерв'ю

"Я бачу це так: якщо ти навіть людина, яка не хоче перейматися міжнародними проблемами, тебе це все одно зачіпає. І стояти осторонь - небезпечно", - зазначила актриса.

Чорно-біла фотосесія проходила в готелі

"Я говорю моїм донькам: "Вас виділяє те, що ви бажаєте зробити заради інших. Будь-хто може надягти сукню і накласти макіяж. Ваш мозок вас визначає. Знайдіть, ким ви є, що ви думаєте, і відстоюйте це. І боріться за те, щоби такі самі свободи були і в інших. Життя у служінні чомусь варте того, щоби його прожити", - поділилася Джолі.

Шайло і Вів'єн теж узяли участь
Енджі вчить своїх дочок жити, присвячуючи себе чомусь важливому

Нагадаємо, нещодавно Анджеліна побувала у гостях у Єлисейському палаці, де її приймали президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріджит.

Фото з Instagram та з сайту Elle

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів