Російський мільярдер тягне до суду "секс-хижачку" Рибку

11 лютого 2018, 14:35

Російський мільярдер Олег Дерипаска подав до суду на віднедавно скандально відому "письменницю" та "мисливця на олігархів" Настю Рибку.

Багатій заявляє, що дівуля, а також її "секс-тренер" без дозволу опублікували матеріали про його приватне життя - фотографії та аудіозаписи, котрі наробили такого великого галасу в Інтернеті. Представники Дерипаски підкреслюють, що зйомка велася таємно.

Про це повідомляє "Сноб" із посиланням на "РБК".

Зваблений олігарх тягне Рибку до суду

Тим часом із Instagram Насті вже позникали фото, на яких можна побачити заступника голови уряду РФ Сергія Приходька під час відпочинку на яхті Дерипаски. Нагадаємо, саме факт того, що ці двоє гайнули у спільний вояж із ескортницею Рибкою став темою розслідування Олексія Навального. Та російський суд дуже хутко заборонив як саму публікацію, так і ролик на YouTube.


Нагадаємо, у своєму фотоблозі "жінка-наркотик" пожартувала про те, що на тій яхті вона стала жертвою групового зґвалтування і вимагає, щоби тепер Дерипаска взяв її заміж.

Зі спільних фото з Дерипаскою в Instagram Насті тепер лишилася лише ця

До слова, коментуючи позов, поданий проти неї, Рибка, чиє справжнє прізвище Вашукевич, запевнила "Дождь", що зйомку вона вела цілком відкрито, до того ж, значна частина фото з Дерипаскою - це селфі, котрі аж ніяк не можна зробити крадькома.

А ще Настя оголосила, що призначає особисту зустріч президентові Росії Володимирові Путіну, пообіцявши поділитися з ним цікавою інформацією про його службовців та його особисто.

Нагадаємо, про зваблення нею олігарха Дерипаски Рибка написала цілу книгу.

Фото з Instagram Рибки

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів