Кім Кетролл до Сари Джессіки Паркер: Ти мені не подруга, лицемірко

11 лютого 2018, 15:04

Фанатам серіалу "Секс та місто", котрі захоплювалися багаторічною вірною дружбою героїнь, доводиться змиритися з неприємною правдою: в житті все зовсім не так.

Актриса Кім Кетролл публічно звинуватила в лицемірстві свою колегу Сару Джессіку Паркер. Її розлютило те, що Сара Джессіка взялася висловлювати їй співчуття в з'вязку зі смертю брата.

"Я навіть не знаю, як її родина справляється з такою втратою. Ми всі надсилаємо їй свою любов та співчуття і поважаємо приватність, якої вона просила", - сказала Паркер виданню Extra.

 "Саманта" звинуватила "Керрі" у лицемірстві

"Мені не потрібні твої любов та підтримка в цей трагічний час", - відповіла їй Кім через Instagram.

Кетролл анітрохи не вірить у щирість мотивів Паркер.

"Моя мама спитала мене сьогодні: "Коли та Сара Джессіка, та лицемірка, дасть нам спокій?" Твої постійні чіпляння - це болісне нагадування про те, якою жорстокою ти насправді була і є... Давай-но я поясню дуже чітко (якщо досі не пояснила). Ти - не моя родина. Ти - не моя подруга. Тож я пишу, щоби сказати тобі востаннє, щоби ти припинила експлуатувати нашу трагедію з метою відновлення свого образу "милої дівчини", - наголосила Кім.

Нагадаємо, торік, за лічені дня до початку зйомок продовження "Сексу та міста" проект несподівано було закрито. Подейкували, саме через Кетролл та її надмірні вимоги. Сама вона це спростовувала.

Як відомо, в пресі вже давно ходили чутки про ворожнечу між Кетролл і Паркер, але актриси того не підтверджували. Сара Джессіка взагалі називала Кім "сестрою".

Фото з Instagram Кетролл 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів