Кувалдін із The ВЙО: Хочу вибачитись за свою ганебну реакцію на Нацвідборі

12 лютого 2018, 11:24

Лідер гурту The ВЙО Мирослав Кувалдін публічно перепросив за свою поведінку на Нацвідборі 10-го лютого. Свою надто емоційну реакцію на малу кількість балів від журі (колектив отримав їх лише два) артист назвав невдалою спробою пожартувати.

Він написав про це у своєму Facebook.

"Друзі, дуже переживаю та хочу вибачитсь за свою ганебну реакцію на національному відборі Євробачення", - почав Мирослав.


Під час оголошення результатів голосування Кувалдін "фукав", а потім запропонував комусь із членів журі наспівати пісню Constantine, яка сподобалася їм аж на 7 балів. І Джамала це виконала.

Та як підкреслив у своєму дописі Мирослав, його реакція не мала відношення до членів журі та конкурсантів, які "всі молодці".

"Пробачте, нічого особистого (думав це буде весело, а вийшло, що нахамив)", - написав він.

Зазначимо, версії про веселий жарт дещо суперечить вираз обличчя артиста під час інциденту (це можна помітити з 13:37). Складається враження, що насправді 43-річний Мирослав мало не плаче.

Як пояснив Кувалдін, особисто він виявився не готовим до низької оцінки.

"Це мої особисті проблеми) Сьогодні ж піду до психолога пробалакувати це все. І ще раз ВИБАЧТЕ", - зазначив він, подякувавши за підтримку глядачам та слухачам.

Нагадаємо, глядачі віддали The ВЙО взагалі лише один бал. До фіналу пройшли Laud, The Erised та Vilna.

Відео "СТБ" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів