Невістка Трампа опинилася в лікарні, отримавши поштою лист із білим порошком

13 лютого 2018, 10:25

Невістка президента США Дональда Трампа, дружина Дональда-молодшого Ванесса госпіталізована. Жінка відкрила листа, адресованого чоловікові. Він містив невідому речовину в вигляді білого порошку.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на нью-йоркську поліцію.

Уже встановлено, що речовина не є небезпечною, але Ванессу про всяк випадок усе одно забрали до лікарні, оскільки жінка поскаржилася на нудоту. Госпіталізували ще двох осіб, котрі знаходилися поруч, коли невістка Трампа відкривала конверт. Серед них Ванессина мати.

Ванесса відкрила конверта, адресованого її чоловікові

За повідомленням ABC News та New York Post, на конверті був штамп Бостона. Але поліція того не коментує. Ведеться розслідування за участю спецслужб.


"На щастя, Ванесса і мої діти не постраждали та перебувають у безпеці після моторошної ситуації, яка сталася цього ранку. Дуже обурює, що деякі особи висловлюють протилежність своїх поглядів у такий шокуючий спосіб", - написав у Twitter Дональд-молодший.

Сама Ванесса в своєму мікроблозі подякувала поліції Нью-Йорка за швидке реагування.

Як пише The Huffington Post, у 2016-му році конверт із білим порошком прислали Ерікові Трампу. На щастя, речовина так само виявилася не шкідливою.

Як відомо, Дональд-молодший та Ванесса є батьками п'ятьох дітей.

Фото з Twitter Ванесси Трамп

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів