Співак Євген Осін знову пиячить - джерела та ЗМІ

13 лютого 2018, 14:05

Подейкують, російський та радянський співак Євген Осін, котрий торік лежав у реабілітаційних закладах, лікуючись від алкоголізму, знову зазирає в пляшку.

Причому справи вже настільки кепські, що 53-річний артист "ходить під себе". Про це пишуть "Дни.ру".

"У Жені йде зрив за зривом, він знову і знову починає пиячити, і жодних позитивних зсувів у його стані поки, на жаль, не спостерігається. Наскільки ми знаємо, він уже п'ятий день перебуває не при тямі, не може встати з ліжка, нікого не впізнає, ходить під себе", - розказали близькі артиста.

 Євген Осін знову пиячить?

Забила на сполох у своєму Instagram і подруга Осіна, співачка Наталія Штурм, обурена тим, що "неадекватного" і хворого Євгена тягають по різноманітних ток-шоу, після чого він лише глибше поринає в свій алкоголізм.

"Не можу мовчати! Невже ви не бачите самі, що кожен ефір Женьки лише погіршує його стан? Нащо кличете знову і знову дуже хворого артиста? Ну не можемо ми йому помогти, не хоче він сам - так не затягуйте його хоча б "у ящик", в прямому і переносному сенсі", - закликала популярна в 1990-х роках співачка.

"Він погоджується заради гонорарів (не будучи жебраком), а потім іде в нове піке, з котрого ще складніше вибратися", - наголосила вона.

На думку Штурм, лікарі не лікують Осіна, а "грають у лікування", ходячи по телеефірам.

 Таким усі пам'ятають виконавця хіта "Плачет девушка в автомате"

"Його не можна відпускати додому, заберіть телефон чи хоча б змініть номер; не потрібні йому ці ефіри - вони не помагають, вони добивають неадекватного пацієнта!", - запевнила Наталія.

Вона зазначила, що хоча їх із Осіним і "посварили через рейтинги", вона все одно його любить і жаліє, але помогти вже не може.

Тим часом "Комсомольскій правді" 12-го лютого таки вдалося додзвонитися до Євгена Осіна і переконатися, що він не непритомний. Водночас, як зазначає видання, "з голосу артиста можна зробити висновок, в якому стані він перебуває".

Торік Осін проходив реабілітацію в одній із клінік Таїланду, разом зі своїми зірковими товаришами по нещастю - наркозалежною телеведучою Даною Борисовою та співаком Крісом Кельмі, котрий буцімто вже теж зірвався.

До слова, нещодавно в Євгена буцімто знайшлася позашлюбна донька, пише StarHit.

"Дочка" Осіна стрімко робить музичну кар'єру та світиться у ток-шоу

12-річна Настя - дочка давньої подруги артиста, Олени Годунової, може виявитися його біологічним дитям. Возз'єднання, звісно ж, відбулося на черговому ток-шоу. Настя, котра теж співає, спілкується з артистом і навіть називає "татом". Щоправда, тест ДНК поки не підтвердив їхньої спорідненості.

Нагадаємо, два роки тому повідомлялося, що зловживання алкоголем довело Євгена Осіна до цирозу печінки.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів