Вест повернувся до соцмережі з фотографіями чужого кохання

15 лютого 2018, 14:35

Американський репер Каньє Вест повернувся до Instagram після майже року відсутності і зробив це яскраво та по-святковому. Сталося це в День закоханих, і на аватарку артист поставив валентинку з написом "З днем Валентина, мала".

Це так Каньє привітав свою Кім?

А потім упродовж кількох годин без упину навіщось заходився постити старі фотографії відомих пар: Майкла Джексона з Лізою Марією Преслі, Х'ю Гранта з Ліз Херлі, Шер із Сонні Боно, Мерилін Монро із Джо Ді Маджо, Брюса Вілліса з Демі Мур і багато-багато інших.

Вест зненацька вирішив згадати відомих закоханих. Зокрема Іман і Девіда Боуї

Інтернет-користувачі здивувалися, але витівку Каньє вподобали.

Дженніфер Аністон і Бреда Пітта

Як пише Billboard, є припущення, що цим калейдоскопом фотографій Вест підводить фанів до обкладинки свого нового альбому. А ще люди жартують, що телефонові Веста після такого марафону точно гаплик.


Джонні Деппа та Вайнону Райдер

Закінчив репер свою мегасерію дописів двома фотографіями себе з дружиною, Кім Кардашян, підписавши "Кімьє".

Себе з дружиною репер теж врешті показав
За кілька годин Каньє запостив понад півсотні фотографій

Нагадаємо, нещодавно подружжя стало багатодітними батьками. На додачу до доньки Норі та сина Сейнта сурогатна мати народила їм дівчинку, яку назвали Чикаго.

До сліва, як стало відомо TMZ, Каньє Вест нарешті уклав мирову зі страховиками, котрі відмовлялися виплачувати йому компенсацію за частково скасований у 2016-му тур. Вони нарешті поступилися під тиском адвокатів артиста, хоча спершу наполягали, що то вживання наркотиків довело Веста до нервового зриву.

Фото з Instagram Веста

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів