Психоз Каньє Веста спричинила марихуана та опіоїд?

3 серпня 2017, 17:00

Подейкують, американський репер Каньє Вест може й не виграти судову справу проти страхової кампанії, яка повинна відшкодувати йому збитки за скасований торік європейський тур.

Відповідач може довести, що артист сам винен у своєму психозі, бо на той час надто захопився знеболювальним препаратом "Перкоцет", який є синтетичним опіоїдом, а ще бавився марихуаною.

Про це пише Radar Online із посиланням на In Touch.

Козирною картою страховиків у судовому процесі стане відео з Каньє, записане в ті дні, що передували його примусовій госпіталізації до психоневрологічного відділення. На ньому артист поводиться неадекватно і, зокрема, буцімто каже, що прийняв одразу дві пігулки "Перкоцету".


Каньє Вест підсів на знеболювальне?

"Усе через те, що я намагаюся злізти з препаратів, важких препаратів", - нібито зізнається він на записі.

Також одне з джерел засвідчує, що перед концертом у Південній Кароліні Вест одурманив себе рідкою марихуаною.

Як відомо, в шпиталі репер пробув понад тиждень, після чого продовжив лікування в приватному реабілітаційному закладі в Малібу. Йому довелося перебувати під цілодобовим наглядом медиків.

Нагадаємо, усі концерти, які Вест мав відіграти в Європі, тоді були скасовані. Тепер чоловік Кім Кардашян має намір домогтися відшкодування від страховиків у розмірі 10 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів