Періс Хілтон вилізла з торта і посвітила цицею в кліпі свого нареченого. ВІДЕО

15 лютого 2018, 15:26

Американська світська левиця, діжджейка та співачка Періс Хілтон представила відеокліп, режисером якого став її наречений Кріс Зілка.

Пісня зветься "I Need You" ("Ти мені потрібен") і, звісно ж, присвячена вона Крісові.

Наречений Хілтон зняв для неї кліп у стилі пін-ап

Як зізналася Хілтон Billboard, уперше почувши її, молодик аж заплакав.

"Він заплакав, вона йому дуже сподобалася. Він - таке романтичне сонечко, вона його дуже зворушила. Він її постійно слухає", - похвалилася Періс.


Схоже, Кріс полюбляє фільм "Краса по-американськи"

Як запевняє Хілтон, її наречений не лише чутливий, а й дуже талановитий. Але на роль режисера свого кліпу вона обрала його не лише через це.

"Просто нам дуже подобається бути разом, і мені подобаються його роботи, ось чому, звісно, він став ідеальним вибором на роль режисера. Плюс я отримала не зводити з нього очей увесь день, поки ми знімали. У кожному кадрі я всміхаюся. Я дуже щаслива, бо він на майданчику зі мною", - пояснила артистка.

Що до образу Періс у відео, то в ньому поєдналися її кумир Мерилін Монро (особливо її "I Want To Be Loved By You" в відомому фільмі) та сексапільна мультгероїня Джессіка Реббіт.

І, звісно, Хілтон не втрималася від того, щоби посвітити в кадрі обручкою з 20-каратним діамантом, яку подарував їй Зілка на заручини. Нагадаємо, коштує цяцька 2 мільйони доларів, і злі язики стверджують, що Періс довелося за неї самій і заплатити. Адже її коханий, актор-початківець, іще стільки не заробляє.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів