Емма Уотсон стала редактором глянцю і дала мільйон на боротьбу з харасментом

20 лютого 2018, 17:36

Британська акторка Емма Уотсон стала запрошеним редактором березневого номеру австралійського Vogue і сама ж і прикрасила дві його обкладинки.

Як анонсувала в своєму Twitter сама зірка, цей номер буде присвячений таким темам, як цілісність та "дизайн майбутнього".

Емма Уотсон стала запрошеним редактором відомого глянцю

Героїнями стануть правозахисниця Малала Юсуфзай, актриси Кейт Бланшетт і Джулія Ормонд, дизайнерка Стелла МакКартні, модель Мей Маск і палеонтолог, "зелений" активіст Тім Фланнері.

У листі редактора Уотсон закликала читачів не боятися змін, які несе з собою 2018-й рік. На її думку, він буде переламним.


Березневий номер присвячений дизайну майбутнього

"Слово "зміни" може лякати, може бути пронизаним очікуванням результатів і страхом поразки. Тож я хочу запропонувати вам ось що: керуючи кораблем, капітан може крутонути штурвал на один градус, і це радикально змінить курс судна. Я би хотіла, щоби, прочитавши цей номер, ви зробили поворот на один градус, бо маленька зміна може мати величезне значення", - написала Емма.

Зі слів актриси, хоча минулий рік був сповненим лякаючих новин, у ньому гучніше зазвучали досі стишені голоси, а ЗМІ почали активніше освітлювати тих, хто бореться за зміни.

Особистий внесок у цю боротьбу зробила й сама Емма, пише The Independent. Актриса пожертвувала 1 мільйон фунтів стерлінгів організаціям, що надають підтримку жертвам харасменту.

На жаль, ця тема близька й самій зірці "Гаррі Поттера". Як зізналася Уотсон нещодавно Variety, вона відчула на собі "весь спектр" домагань, з якими юні зірки стикаються в Голлівуді.

"Гадаю, як на мене, надзвичайно те, що мій досвід - не унікальний, досвід моїх подруг - не унікальний, досвід моїх колег - не унікальний. Ця проблема така системна, структурна. Коли поговорити з більшістю жінок, то зрозумієш, що і в них є подібний досвід, є історія. Ми зараз просто розкриваємо це. Просто здираємо з цього зовнішній шар", - поділилася Емма, прийшовши, як і багато її колег, у чорному на "Золотий глобус".

Нагадаємо, торік Емму, відому своїми феміністичними поглядами, звинуватили в подвійних стандартах. Це сталося після того, як вона знялася в спокусливій фотосесії.

Фото з Twitter Уотсон, із Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів