Зірка "Мумії" Брендан Фрейзер заявив, що його домагався впливовий кінобос

23 лютого 2018, 10:51

Американський та канадський актор Брендан Фрейзер, відомий за фільмами "Мумія", "Мумія повертається", "Джордж із джунглів" та "Засліплений бажаннями" заявив, що став жертвою сексуальних домагань із боку екс-президента Голливудської асоціації закордонної преси (організації, що присуджує "Золотий глобус") Філіпа Берка.

На думку Фрейзера, саме той інцидент, що стався в 2003-му році, став причиною подальшого занепаду його кар'єри.

Про це актор розказав у інтерв'ю GQ.

Зі слів Брендана, котрому на той момент було 34 роки, під час одного з офіційних заходів Філіп Берк зненацька став його мацати.

"Його ліва рука оповиває мене, хапає за сідницю, а один із його пальців торкається моєї промежини. І він починає ним рухати", - пригадав Фрейзер.

"Мені стало погано. Я відчув себе ніби малою дитиною. Відчув, ніби в мене клубок у горлі. Думав, що розплачуся", - поділився актор.

 Брендан Фрейзер розказав про домагання

Як розказав Фрейзер, те, що сталося, спричинило в нього депресію. Він звинувачував себе.

Згодом актор таки домігся письмових вибачень від Голливудської асоціації закордонної преси, хоча Берк назвав його звинувачення "цілковито сфабрикованими".

"Мої вибачення не були визнанням якогось неправильного вчинку, то було звичайне формулювання "якщо я зробив щось, що засмутило містера Фрейзера, то було ненавмисне, і я перепрошую", - сказав у своєму коментарі журналу сам Берк.

"Чи мені досі страшно? Саме так. Чи відчуваю я, що мушу щось сказати? Саме так. Чи хотів я це зробити багато-багато разів? Саме так. Чи зупиняв себе? Саме так", - зізнався Фрейзер.

Відверто розказати світові про те, що з ним сталося, Брендана надихнув приклад колег-актрис, яких він вважає своїми друзями - Роуз МакГовен, Ешлі Джадд та Міри Сорвіно.

Нагадаємо, звинувачення, висунуті торік відомими акторками проти продюсера Гарві Вайнштейна запустили "ланцюгову реакцію" в Голлівуді та показали, наскільки гострою та масштабною є проблема харасменту.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів