На весіллі принца Гаррі з Маркл з'являться його колишні подружки - джерело

24 лютого 2018, 11:20

Подейкують, у списку гостей, котрих буде запрошено на весілля британського принца Гаррі з актрисою Меган Маркл, є два дуже несподівані імені. Це Челсі Дейві та Крессіда Бонас, колишні подруги нареченого.

Про це повідомило джерело, наближене до Гаррі, пише The Daily Mail.

"Гаррі лишився в добрих дружніх стосунках із Челсі та Крессідою, тож вони там будуть. Він доклав зусиль, щоби між ними не було образ після розставання. Не думаю, що Меган заперечуватиме", - сказав співрозмовник видання.

Меган Маркл буде рада побачити на своєму весіллі колишніх дівчат Гаррі?

Водночас мова навіть не йде про те, щоби запрошувати на весілля колишнього чоловіка Маркл, продюсера Тревора Енгельсона. Адже, на відміну від Бонас і Дейві, котрі ніколи не намагалися заробити на тому, що були подругами Гаррі, цей чолов'яга взявся знімати телесеріал про жінку, яка виходить за принца.


Як зазначає видання, присутність на весіллі екс-подруг Гаррі може викликати в багатьох сумний спомин про весілля принца Чарльза та принцеси Діани в 1981-му році. 20-річна наречена, увійшовши до церкви, побачила серед гостей Каміллу Паркер-Боулз і помітно змінилася в лиці.

Нагадаємо, подейкували, принц Чарльз та Камілла геть не в захваті від того, що до королівської родини Великої Британії увійде напівафроамериканка. А одна з принцес на першу зустріч із Маркл у Букінгемському палаці надягла брошку в вигляді темношкірої людини, звісно ж, "зовсім не з метою образити наречену Гаррі".

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів