"Принцеса приміряла медальку": у мережі обурені поїздкою Іванки Трамп на Олімпіаду

26 лютого 2018, 11:25

Доньку президента США Дональда Трампа, Іванку знову розкритикували в Інтернеті. Причина - те, що саме вона очолила американську делегацію на Олімпіаді в Пхьончхані.

Окремою підставою для обурення стало те, що Іванка перед камерами приміряла срібну медаль. Щоправда, їй запропонувала зробити це сама власниця нагороди, бобслеїстка Лорен Гіббс.

Про це пише Time.

"Люба Іванко Трамп, завдяки таким фото ти - позорисько на весь світ. 1. Ти ніколи в своєму житті не завойовувала медалей у спорті, дай спокій Олімпіаді. 2. Ти - "представник" США, це не фотосесія для твого вебсайту", - докоряють дочці президента.

"Завжди дивуюся, як Іванка тримає себе, ніби вона - така собі кльова принцеса з королівської родини, яку всі люблять", - зазначають у мережі.

Багато кого дивує, чому Америку на Олімпіаді представляла дочка президента.

"Це має сенс. Так, давайте візьмемо людину, котрій ніколи, жоднісінього дня в її житті не доводилося ні заради чого дійсно працювати, щоби вона очолила делегацію людей, котрі кожну хвилину свого життя проводять у боротьбі за здобуті ними можливості", - обурюються інтернет-користувачі.

"Дуже пишаюся цими людьми! Всі, хто там був, доклали великих зусиль, щоби потрапити на Олімпіаду і отримати можливість пройти під час церемонії її закриття! Ну... Всі, крім Іванки. Чесно, якого хріна вона там робить??", - написав у своєму Twitter олімпійський призер, фристайліст Гас Кенворсі.

Варто зазначити, що один вчинок Іванки Трамп на Олімпіаді в мережі оцінили позитивно. Дочка президента аплодувала стоячи спортсменам як із Південної, так і з Північної Кореї.

Нагадаємо, торік Іванка дуже насмішила людей заявою, що в юності була панком.

Фото і відео з соцмереж


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів