У весільній обітниці Емі Шумер був пункт про оральний секс

27 лютого 2018, 14:20

Американська акторка Емі Шумер заприсяглася своєму новоспеченому чоловікові Крісові Фішеру, що й після весілля вона не перестане задовольняти його орально.

Цей пункт вона включила в свою урочисту обіцянку, котру виголосила в присутності гостей і священика.

Пікантними подробицями Емі поділилася в подкасті, балакаючи про весілля зі своєю подружкою Ніккі Глейсер. Про це пише Ace Showbiz.

Як зізналася Шумер, її обітниця була "відстійна", вона написала її за 20 хвилин, розчулившись при цьому до сліз.


"Ти робиш так, щоби я сміялася, робиш так, щоби я всміхалася, робиш так, щоби відчувала себе коханою, робиш мені їсти", - процитувала Ніккі промову актриси, котра вийшла за шеф-кухаря.

Емі Шумер розказала, що пообіцяла чоловікові

"У моїй обітниці було "Але я присягаюся не переставати робити тобі мінети, хоча всі кажуть мені, що перестану", - згадала сама Емі.

Фішер же у своїй обітниці жалівся на те, як наречена його ображає, зокрема як назвала його "довбаним лузером", коли він програв у теніс. Зі слів Шумер, її обранець розказував, як вона на нього кричить.

"Я просто його цілий день вибішую. Кажу: "Хочеш зіграти в гру?", він питає: "В яку?" Я: "Вгадай, скільки разів я сьогодні чхнула?" Ось яка буде гра. Він каже: "Три." А я: "А я не пам'ятаю!" І він тоді: "Я проживаю своє життя з цим паскудним чудовиськом?", - поділилася Емі.

Зі слів Шумер, вона поки не звикла до того, що тепер зветься "дружина". Але вона страшенно щаслива, що вони з Крісом побралися незважаючи на те, що їхнім стосункам лише кілька місяців.

Нагадаємо, на весіллі Емі та Кріса завзято витанцьовувала Дженніфер Лоуренс.

Фото з Instagram Шумер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів