Емі Шумер: Я та, кого Голлівуд називає дуже жирною

7 березня 2017, 11:38

Американська актриса Емі Шумер визнає, що, за голлівудськими критеріями, вона - "дуже жирна". Але 35-річна зірка стендапу собі подобається саме такою.

Про це Емі розказала в документальному фільмі, фрагмент якого наводить "Contact Music" із посиланням на "People".

"Я та, кого Голлівуд називає дуже жирною. До того, як я щось здійснила (в плані кар’єри), хтось мені пояснив: "Просто щоби ти розуміла, Емі, жодного тиску, але якщо ти важиш більше 140 фунтів (63,5 кілограма), у людей від такого очі болітимуть". І я така "Окей". Я просто на це повелася. Я подумала: "Окей, я новенька в цьому місті." І скинула вагу", - пригадала Шумер.

Але худа Емі категорично не сподобалася ні собі, ні оточуючим. Як висловилася зірка, у неї був "дуже тупий" вигляд: голова колишнього розміру та ніби зморщене тіло.


Емі Шумер не намагається відповідати голлівудським стандартам

"Я переймалася, бо це в'їдається тобі в голову – просто все по телевізору, у фільмах, журналах та Інтернеті (говорить про худорлявість). Усі жінки – просто красиві маленькі скелетики з цицьками… І я собі думаю: "Боже мій! Невже я все одно приваблюватиму чоловіків?" Але, як я пам'ятаю… вони на це не зважають", - поділилася актриса.

"Я дуже добре почуваюся в моєму тілі. Я почуваюся сильною. Почуваюся здоровою. Справді. Я почуваюся сексуальною", - запевнила Шумер.

Як пригадала Емі, на першому прослуховуванні, коли їй був 21 рік, її поставили перед вибором: або схуднути, або, навпаки, набрати ще ваги – і тоді б їй дали зіграти товсту подружку романтичної героїні.

"Прочитавши неприємний коментар у Twitter, мені хочеться здійняти руки вгору і сказати: "Добре! Ви свого добилися. Ви мене розкусили. Я не гарненька. Я не худенька. Я не заслуговую на те, щоби використовувати мій голос… Уся моя самооцінка базується на тому, що ви бачите." Але потім я подумала, нах…й це", - підсумувала Шумер.

Нагадаємо, торік Емі Шумер знялася для глянцю без ліфчика.

Фото з Instagram Шумер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів