Рокер Томмі Лі заявив, що його по-звірячому побив їхній із Памелою Андерсон син

7 березня 2018, 12:23

21-річний син американської секс-бомби Памели Андерсон, Брендон, підняв руку на рідного батька. Музикант Томмі Лі заявив про побиття в поліцію та пожалівся на сина в соцмережі.

Про це пише TMZ.

"Моє серце розбите. Ти можеш дати своїм дітям усе, чого вони в своєму житті забажають, а вони все одно повернуться проти тебе. Молодець, Брендоне! Прекрасний син", - заявив Томмі.

 Томмі Лі заявив, що його побив рідний син

Як розказав учасник Mötley Crüe в Twitter, він та його наречена були в ліжку, коли до помешкання увірвався Брендон і напав на батька.

"Я просив його залишити мій дім, але він мене вирубив", - зазначив музикант.

 Брендон - старший син Памели Андерсон і рокера

Як стало відомо порталові, увечері 5-го березня до маєтку Лі в Калабасас дійсно приїздила поліція. Правоохоронці склали протокол щодо бійки, але арешту проведено не було. Томмі доправили до лікарні, щоби його там оглянули.

Джерело, наближене до Брендона, повідомило, що музикант був п'яний, і парубок діяв із метою самозахисту.

 Що ж таке могло статися?

Також можна припустити, що до інциденту могло мати відношення загострення відносин між Лі та Андерсон. Адже днями рокер прокоментував нещодавнє інтерв'ю Памели, де вона згадала, що під час їхнього шлюбу Томмі її кривдив.

 У 55-річного Томмі молода і гарна наречена

"Гадаю, їй ліпше було б знайти щось нове для обговорення замість того, щоби копирсатися в старому лайні, але здогадуюся, що більше нічог в неї нема, а увага потрібна. Підпис: "Кривдник" (якому вона щодня дзвонить і просить до неї повернутися)", - написав музикант.

Як відомо, Пем і Томмі були одружені близько трьох років. Окрім Брендона в екс-подружжя є молодший син Ділан. Нагадаємо, Андерсон вважає, що Лі заразив її гепатитом С.

Фото з Instagram Томмі та Брендона Лі, прінтскрін з TMZ

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали