Памела Андерсон натякнула на роман із Путіним?

2 березня 2018, 13:45

Американська фотомодель і актриса Памела Андерсон пустилася в одкровення на особисті теми.

Та крім нинішнього бойфренда, 32-річного футболіста Аділя Рамі, білявка згадала й про інших відомих чоловіків у своєму житті. Й те, що вона сказала в телешоу Пірса Моргана, можна витлумачити як натяк, що в Пем дещо було з російським президентом Володимиром Путіним.

Про це пише The Daily Mail.

50-річна Андерсон сказала, що після того, як у 2009-му році вона умовила Путіна посприяти забороні полювання на тюленів, вони продовжили спілкування. В 2012-му російський керманич навіть запросив її на свою інавгурацію в якості своєї гості.


У Памели Андерсон щось було з Путіним?

"Я не поїхала, але бувало таке, що... безперечно, час від часу бувало, що ми з ним були в одному й тому ж місці разом", - сказала Андерсон.

"У мене чудові стосунки з Росією. Так", - додала вона.

Що стосується Джуліана Ассанжа, то Андерсон ухилилася від прямих відповідей, зазначивши, що вони з ним - "переважно" друзі. А от актор Сильвестр Сталлоне колись підбивав до білявки клинці та навіть пропонував купити їй квартиру і авто.

Тепер же зірка абсолютно щаслива з Рамі і навіть не виключає, що вийде за нього заміж.

"Він фантастичний. Звісно, я його кохаю. Мабуть, мені не варто говорити про це. Я така погана. Не фільтрую, що кажу. Дуже погана", - зізналася Памела.

Нагадаємо, ходили чутки, що захисник марсельського "Олімпіка" та збірної Франції - гей. А сама Андерсон кілька років тому запевняла, що шлюбів із неї вже досить.

Як відомо, Путіну вже багато років приписують роман із гімнасткою Аліною Кабаєвою, котра буцімто народила йому трьох дітей.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів