Маркл у пальті, дорожчому, ніж у Міддлтон, вперше відвідала захід разом із королевою

13 березня 2018, 10:27

Американська акторка Меган Маркл, котра в травні офіційно увійде до королівської родини Великобританії, приступила до виконання обов'язків нареченої принца ще в грудні, а 12-го березня вона уперше взяла участь у офіційному заході разом із Її Величністю.

Королівська родина в повному складі прибула до Вестмінстерського абатства для святкування Дня Співдружності націй. Відбулася урочиста служба та виступи музичних колективів із різних країн Співдружності.

"Дивовижна четвірка" побувала на урочистому заході в Вестмінстерському абатстві

Як пише The Huffington Post, на Меган Маркл було кремове пальто від Amanda Wakeley вартістю в 1199 доларів і берет Stephen Jones. Свій лук наречена принца Гаррі довершила туфельками Manolo Blahnik і торбинкою Mulberry.

Герцогиня Кейт Міддлтон, котра вже за місяць стане мамою втретє, обрала для святкового заходу синій колір. На ній було пальтечко Beulah London за 910 доларів і капелюшок від Tiffany, який коштує 452 долари.


Кейт Міддлтом останнім часом тягне на синій колір

Що ж до самої Єлизавети ІІ, то 91-річна монарх не зрадила свою любов до насичених кольорів і на честь весни прикрасила себе квітами.

91-річна Єлизавета ІІ обрала глубокий винний

Нагадаємо, принца Вільяма, принца Гаррі, Кейт і Меган преса вже охрестила "Дивовижною четвіркою". Але експерти з мови тіла віщують, що стосунки між двома сильними жінками складатимуться непросто.

Маркл у мережі хвалять за бездоганне влучання в королівський стиль
8 місяців вагітності не заважають Міддлтон вправно пересуватися на високих підборах

Фото з Twitter Кенсингтонського палацу та королівської родини Великобританії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів