Експерти з мови тіла розказали, які стосунки між Міддлтон і Маркл

1 березня 2018, 18:22

28-го лютого на офіційному заході вперше з'явилася разом "дивовижна четвірка": британські принци Вільям та Гаррі зі своїми половинками, Кейт Міддлтон та Меган Маркл.

За поведінкою обох жінок на форумі благодійного фонду Royal Foundation уважно спостерігали експерти з мови тіла. І вони вже готові приблизно сказати, якими будуть відносини майбутніх невісток.

Про це пише The Daily Mail.

Так на думку Джуді Джеймс, авторки книги про мову тіла, в майбутньому слід чекати "дружньої конфронтації між двома сильними жінками".


"Схоже на те, що обидві уникають сигналів пов'язаності, характерних для невісток, обміну посмішками чи репліками", - зазначила вона.

Також експерт звернула увагу на те, що між Меган і Кейт не було зорового контакту, хоча й мало місце "поверхневе віддзеркалювання" жестів одна одної.

Чи стануть подружками Меган і Кейт?

Мова тіла Міддлтон упевнена, але стриманіша. Меган же сидить рівно, з легким нахилом уперед, говорить дуже пристрасно.

"Руки Кейт переважно лежали в неї на колінах, були лише сигнали збільшення неспокою, вона постукувала пальцями, коли її чоловік та Меган говорили. Її зоровий контакт і усмішки переважно були зосереджені на Вільямі, що вказує на те, що її злегка тривожить Меган, новачок у кварталі, але водночас вона сповнена виразної впевненості в собі", - зазначила Джеймс.

У цілому, вважає коуч із комунікації, Робін Кермод, жінкам комфортно в присутності одна одної. Цікаво, що Меган і Кейт однаково зреагували на якийсь жарт Гаррі - захихотіли, прикриваючи обличчя лівою рукою.

"Обоє використали жест лівої руки (емоційної руки) , щоби прикрити свої вуста, ніби кажучи: "Це було дуже смішно, але я рада, що це сказав ти, а не я!", - "переклала" Кермод.

Доказом того, що Маркл відчуває щиру повагу до Міддлтон, на думку Джеймс, слугує те, що вираз обличчя емоційної та балакучої Меган ставав серйознішим, коли Кейт говорила. А Міддлтон, у свою чергу, трохи схиляла голову ліворуч, неначе демонструючи, що не чавить на майбутню невістку своїм королівським статусом.

Нагадаємо, в мережі вже почали порівнювати, хто стильніший: Кейт або Меган.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів