Кеті Перрі позбавила поцілункової цноти 19-річного парубка. ВІДЕО

13 березня 2018, 11:13

Американська співачка Кеті Перрі подарувала незабутній спогад - хороший чи поганий - 19-річному юнакові з Оклахоми на ім'я Бенджамін Глейз.

Парубок, який працює касиром у магазині електроніки, прийшов випробувати долю на одне з талант-шоу, у журі якого сидить артистка. Глейз зізнався, що ще ніколи ні з ким не цілувався. І Кеті вирішила негайно це виправити.

Про це пише People.

 Кеті Перрі вирішила подарувати перший поцілунок 19-річному юнакові

"У мене ще ніколи не було стосунків. Я не можу цілувати дівчину, якщо не перебуваю з нею в стосунках", - пояснив Бен.

Але Перрі звеліла юнакові підійти до себе. І коли Бен слухняно поцілував її в щоку, співачка повернула голову і вп'ялася губами в його вуста. Від несподіванки бідолаха аж на ногах не встояв.

На жаль, сам виступ Бена журі не переконав, і єдине, що він повезе з шоу додому, це спомин про поцілунок поп-зірки.

Варто зазначити, що далеко не всім витівка Кеті Перрі здалася милою. На думку деяких інтернет-користувачів, артистка чинила тиск на "бідного малого", змусивши себе поцілувати, а те, що вона без його згоди поцілувала його в губи, можна вважати грубим втручанням у його особистий простір і навіть насильством.

"Якби чоловік-селебріті так повівся з молоденькою дівчиною, це не здалося б нормальним", - припускають у мережі, вказуючи на подвійні стандарти, які відмовляють чоловікам у праві вважати себе жертвами домагань.

 Від несподіванки Бен відсахнувся і впав

Нагадаємо, великий резонанс зчинила нещодавня трагедія - смерть черниці, котра кілька років судилася з Кеті Перрі за будівлю старовинного монастиря. Сестра Кетрін Роуз померла просто в залі суду, перед цим звернувшись до зірки з закликом зупинитися. Дехто з користувачів соцмереж вважає, що артистка фактично "вбила" стареньку.

Фото з Instagram, відео з YouTube 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів