Шайя ЛаБаф спить зі зброєю, відколи став свідком зґвалтування рідної матері

14 березня 2018, 17:39

Скандальний канадський актор Шайя ЛаБаф, котрий уперше опинився за ґратами в 9-річному віці, котрий має проблеми з алкоголем та контролем гніву, зізнався, що страждає на посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).

Адже хлопчиком він став свідком зґвалтування своєї матері Шейни, котру називає "моє все".

Страшним спогадом Шайя поділився з журналом Esquire.

Шайя ЛаБаф розповів про жахіття, пережите в дитинстві

Батьки ЛаБафа розлучилися, як йому було три роки. Тато мав героїнову залежність. Через безгрошів'я Шейна з сином були змушені оселитися в неблагополучному районі на околиці Лос-Анджелеса. І одного дня хлопчик почув, як над його мамою чинять сексуальну наругу.


"Я заціпенів. Той чоловік утік, і моя мама погналася за ним. Підбіг (сусід-байкер) Дейв. Я пригадую, в нього був арбалет", - розповів актор.

Чув хлопчик і те, як Шейна описує нападника у офісі шерифа.

"Я тоді вперше почув слово "лобкове". Так вона описала волосся в нього на обличчі. Наступного дня я пішов до школи і сказав якимось дітям, що їхнє волосся мов лобкове, і пригадую, вскочив у халепу. А того чувака так і не знайшли", - поділився Шайя.

Актор страждає на ПТСР

Зі слів актора, діагноз ПТСР йому поставили торік, коли він лежав у реабілітаційному закладі. Пережите жахіття, те, що він не зміг захистити найріднішу свою людину - саме в цьому коріння його агресії та схильності до насильства.

"Перший раз, коли мене арештували за справжнім обвинуваченням, виплив із цього ж лайна. Якийсь хлопець врізався в авто моєї матері на парковці, і в моїй голові ввімкнулося: Ти маєш помститися за свою матір!" Тож я погнався за тим чуваком із ножем", - пригадав ЛаБаф.

На щастя, до біди тоді не дійшло. Але щойно Шайя отримав таку змогу, він купив пістолета. Актор і досі з ним спить.

"Я завжди думаю, що хтось увірветься. Все моє життя", - пояснив він.

Нагадаємо, торік, після того, як ЛаБафа в черговий раз арештували на п'яний бешкет, він публічно покаявся та обіцяв стати на шлях виправлення.

Фото з Instagram Esquire

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів